Τρόμος στη Μασσαλία: ΙΧ έπεσε σε στάσεις λεωφορείων. Νεκρή μια γυναίκα

Ένα όχημα έπεσε σήμερα το πρωί πάνω σε υπόστεγο λεωφορείων στη Μασαλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας πεζός, στο 11ο διαμέρισμα, και η αστυνομία προχώρησε λίγο αργότερα στη σύλληψη στο Παλιό Λιμάνι ενός προσώπου που βρισκόταν μέσα στο όχημα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Σύμφωνα με το BBC, νεκρή είναι μία γυναίκα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 8.30 και 9.30, σύμφωνα με την πηγή αυτή. Σύμφωνα με άλλη αστυνομική πηγή, το αυτοκίνητο τύπου Ρενό είχε πέσει προηγουμένως πάνω σε ένα άλλο υπόστεγο στο 13ο διαμέρισμα με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί σοβαρά. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη συνέχεια από την αστυνομία στο Παλιό Λιμάν

Η αστυνομία συνέστησε στο κοινό να αποφεύγει την περιοχή.

Η τοπική εφημερίδα «La Provence» αναφέρει ότι το θύμα είναι μια γυναίκα 42 ετών. Το όχημα προκάλεσε τον τραυματισμό και μιας άλλης γυναίκας, 29 ετών.

Η γαλλική αστυνομία είπε ότι το όχημα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο στο 13ο διαμέρισμα στο βόρειο τομέα της πόλης γύρω στις εννιά και τέταρτο το πρωί τοπική ώρα, χτύπησε και τραυμάτισε μια γυναίκα στα πόδια. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα το ίδιο αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μια δεύτερη στάση λεωφορείων στο 11ο διαμέρισμα, λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα σκοτώνοντας μια άλλη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στην περιοχή του Παλαιού Λιμένος της πόλης, όπου συνέλαβαν τον οδηγό, έναν 35χρονο, γνωστό στις αρχές για μικροεγκλήματα. Το γαλλικό δίκτυο BFMTV μεταδίδει ότι το αυτοκίνητο είναι ένα κλεμμένο Renault Espace κι ότι ο δράστης  πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα