Η σοκαριστική στιγμή που μητέρα και παιδί σκοτώνονται σε γέφυρα που καταρρέει

Την σοκαριστική στιγμή που μια μητέρα με το παιδί της καταλήγουν να πνιγούν στα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου μετά την κατάρρευση της γέφυρας κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα στην Ινδία.

Δεκάδες απελπισμένες οικογένειες στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από τις καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν την Ινδία, και έχουν στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 150 ανθρώπους, εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και διαφεύγουν σε κοντινά χωριά.

Η γέφυρα που κατέρρευσε και βρισκόταν πάνω από τον ποταμό Kosi ήταν η μοναδική διέξοδος των κατοίκων της περιοχής, που πανικόβλητοι την διέσχιζαν τις τελευταίες ημέρες για να φύγουν, παρά τα ορμητικά νερά που έτρεχαν από κάτω.

Το βίντεο απαθανατίζει την τραγική στιγμή που ένας άντρας, μαζί με την γυναίκα και το παιδί τους προσπαθούν να συνεχίσουν τη γέφυρα. Δυστυχώς όμως η γέφυρα καταρρέει πριν η μητέρα και το παιδί καταφέρουν να περάσουν απέναντι, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο μέσα στα ορμητικά νερά και να πνιγούν.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης και όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο πατέρας πρόλαβε οριακά να περάσει και γλίτωσε την τελευταία στιγμή καθώς κάτοικοι φαίνεται να τον τραβούν στο έδαφος, μετά την κατάρρευση.

«Ο κόσμος προσπαθεί να πάει σε μέρος πιο ασφαλές καθώς η δυνατή βροχόπτωση έχει πνίξει τα σπίτια τους. Δεν ξέρουν τι να κάνουν, τι να πάρουν μαζί και τι να αφήσουν πίσω. Η γέφυρα συνδέει δύο χωριά.

Πολλοί πρόλαβαν να τη διασχίσουν, αψηφώντας τον χείμαρρο από κάτω, αλλά δυστυχώς κατέρρευσε όταν περνούσε η γυναίκα. Οι περαστικοί παρακολουθούσαν το συμβάν μην μπορώντας να κάνουν τίποτα», φέρεται να δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις σε Νεπάλ, Μπαγκλαντές και Ινδία έχουν στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 343 ανθρώπους.

Δείτε το βιντεο - Σκληρες εικονες

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα