Βρέθηκε νεκρός σε ασανσέρ. Είχε καλέσει για βοήθεια έναν μήνα πριν

Ο 82χρονος Ισαάκ Κομίσαρτσικ εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός στις 5 Ιουλίου. Σχεδόν ένα μήνα μετά, βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης σε ασανσέρ σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Ντένβερ των ΗΠΑ, μετά από διαμαρτυρίες ενοίκων για έντονη δυσοσμία στο γκαράζ, που ήταν υπό ανακαίνιση.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο άτυχος άνδρας είχε καλέσει σε βοήθεια, πατώντας το κουμπί έκτακτης ανάγκης τουλάχιστον δύο φορές το πρωί της 6ης Ιουλίου.

"Με το κουμπί ειδοποιήθηκε η εταιρία διαχείρισης ανελκυστήρων, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την διαχειρίστρια εταιρία του κτιρίου. Το προσωπικό έλεγξε δύο ασανσέρ αλλά όχι αυτό που βρέθηκε το πτώμα", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο CNN.

"Είμαστε λυπημένοι από την τραγική απώλεια και εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του κ. Κομίσαρτσικ", ανέφερε η διαχειρίστρια εταιρία του κτιρίου. Και πρόσθεσε: "Το ασανσέρ, στο οποίο βρέθηκε, ήταν σε γκαράζ, που είναι υπό ανακαίνιση και δεν ήταν σε χρήση. Ερευνούμε τις συνθήκες του περιστατικού με τις τοπικές αρχές".

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Ντένβερ επεσήμανε στο CNN ότι κλιμάκιο είχε διενεργήσει την καθιερωμένη επιθεώρηση στο ασανσέρ τον Δεκέμβριο του 2016 και είχε διαπιστωθεί ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Η επόμενη επιθεώρηση είχε προγραμματιστεί για τα τέλη του 2018.

Εκπρόσωπος του ιατροδικαστή του Ντένβερ τόνισε ότι ότι διενεργηθεί αυτοψία στο πτώμα αλλά η αιτία και ο τρόπος θανάτου βρίσκονται ακόμα υπό έρευνα.

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα