Παντρεμένη 37χρονη δασκάλα έκανε σeξ με μαθήτρια της!

Εκτός από την υποκριτική, η δασκάλα Σάρα Μπάρτον ήθελε να δει τι γνωρίζει η μαθήτριά της και από... σeξ. Για τη σeξουαλική επαφή που είχε με την ανήλικη μαθήτριά της η 37χρονη παντρεμένη δασκάλα τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή των καθηγητών με την οριστική και αμετάκλητη απαγόρευση να ξαναμπεί σε αίθουσα διδασκαλίας.

Η δασκάλα δίδασκε θεατρικές σπουδές και υποκριτική σε γυμνάσιο του Εσεξ από το 2007 έως το 2016, πριν γίνει επικεφαλής του τμήματος θεάτρου και χορού. Εκεί γνώρισε τη μαθήτρια και αρχικά συνδέθηκε φιλικά μαζί της, σύντομα όμως άρχισε να τη συναντά ιδιαιτέρως στο αυτοκίνητο και σε ερημικούς εξωτερικούς χώρους. Κατά την ακροαματική διαδικασία η Μπάρτον παραδέχτηκε ότι έκανε σeξ με την ανήλικη σε ένα ξενοδοχείο μετά το μιούζικαλ «Ματίλντα», που παρακολούθησαν μαζί στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου. Επίσης, ότι δεν τήρησε τα όρια και έκανε κατάχρηση της θέσης της, συνάπτοντας ακατάλληλη σχέση με μαθήτριά της. Τη σχέση της και το συμβάν στο ξενοδοχείο, μάλιστα, τα αποκάλυψε κομπάζοντας σε φίλους της και, παρά τις προειδοποιήσεις τους για το ανάρμοστο του πράγματος, συνέχισε να συναντιέται μαζί της.

Η βραδιά σeξ στο ξενοδοχείο συνέβη πέρυσι τον Ιούνιο, ωστόσο της επιβλήθηκε η ποινή για «ανάρμοστη και ακατάλληλη συμπεριφορά» και για «κατάχρηση της εμπιστοσύνης των μαθητών της για την προσωπική σεξουαλική απόλαυσή της» προ ημερών, όπως είπε εκπρόσωπος της επιτροπής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα