Στάθηκε ξανά μετά από 2 μήνες σε κώμα για να φιλήσει τη γυναίκα του

Ήταν λίγο πριν από τη συμπλήρωση της 5ης επετείου του γάμου της Laura Browning και του Jonathan Grant. Λίγες μόνο εβδομάδες πριν γιορτάσουν την επέτειό τους, ο Jonathan είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στη Βόρεια Καρολίνα που άλλαξε τις ζωές τους.

Ο Jonathan Grant δεν είχε τις αισθήσεις του μετά το σοβαρό τροχαίο και υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Παρέμεινε σε κώμα για δύο μήνες, με τους γιατρούς να μην μπορούν να απαντήσουν αν θα μπορούσε να σταθεί ξανά όρθιος ή να μιλήσει. Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Jonathan. Ξύπνησε μετά από δύο μήνες.

Από τον Μάιο ο Jonathan έχει κάνει θαυμαστά βήματα, με τη Laura στα μέσα Ιουλίου να ανεβάζει ένα βίντεο του συζύγου της να κάνει μικρά βήματα και να της δίνει ένα φιλί κατά τη διάρκεια συνεδρίας για την αποθεραπεία του. Το συγκινητικό βίντεο δεν άργησε να γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 3,5 εκατομμύρια views.

"Ο φυσιοθεραπευτής ρώτησε αν ήθελα να βοηθήσω. Ένιωσα σαν στο σπίτι. Ήταν σαν τον πρώτο χορό στον γάμο μας. Τα πάντα την ημέρα του γάμου μας ήταν τέλεια. Δεν θα ξεχάσω στιγμή λίγο πριν την εκκλησία. Κοίταξα έξω από το σπίτι και είδα τον Jon. Είπα στη μαμά μου "μοιάζει με πρώτο ραντεβού. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και νευρική". Στην πραγματικότητα ήμουν τόσο άνετη με την Jon αλλά πάντα ένιωθα τα συναισθήματα που έχεις όταν συναντάς κάποιον που πραγματικά σου αρέσει για πρώτη φορά".

"Ο Jon είχε μόνο 10% πιθανότητες να επιβιώσει πόσο μάλλον να κάνει μερικά από τα πράγματα που έχει ήδη πετύχει. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει μια εκπληκτική ικανότητα να αυτοθεραπεύεται με τον χρόνο αλλά στην περίπτωση του Jon το θεραπευτικό χέρι του Θεού είναι προφανές".

Too special not to share... #staystrongjonnygrant

A post shared by Laura Browning Grant (@laurabpilates) on Jul 11, 2017 at 6:50pm PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα