Υπόθεση Μαντλίν: Έχουν στην διάθεση τους 11 εβδομάδες να την βρουν

Οι αρχές πλέον έχουν στη διάθεσή τους 11 εβδομάδες, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, για να βρουν τη μικρή Μαντλίν πριν τελειώσει η χρηματοδότηση της έρευνας Operation Grange. Οι αξιωματικοί επισημαίνουν ότι εξακολουθούν να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, αποκαλύπτοντας πως έκαναν δύο ταξίδια στην Πορτογαλία τον περασμένο χρόνο.

Μιλώντας στη Sun, ο εκπρόσωπος της Scotland Yard τόνισε ότι δεν θα έπρεπε να εξηγούν ή να δικαιολογούν το πόσες φορές πηγαίνουν στην Πορτογαλί. "Αν χρειάζεται να είμαστε στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Praia da Luz θα είμαστε εκεί. Η έρευνα συνεχίζεται με αποφασιστικότητα".

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει η οικογένεια για τις οικογενειακές διακοπές στην Praia da Luz στην Πορτογαλία στις 3 Μαΐου 2007. Μιλώντας λίγο πριν από τη 10η επέτειο εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, ο Mark Rowley από τη Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωνε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές οδοί έρευνας που είναι σπουδαίου ενδιαφέροντος τόσο για τους Βρετανούς όσο και για τους Πορτογάλους ερευνητές.

"Τόσο εμείς όσο κα οι Πορτογάλοι συνάδελφοί μας κάνουν κρίσιμη δουλειά και δεν θέλουμε να το χαλάσουμε δίνοντας πληροφορίες. Έχουμε κάποιες σκέψεις για τις πιο πιθανές εξηγήσεις και το κυνηγάμε", σημείωνε χαρακτηριστικά. "Πριν εξαφανιστεί η Μαντλίν θεωρούσαμε ότι καταφέραμε να πετύχουμε τη μικρή μας τέλεια οικογένεια των 5. Δυστυχώς έπρεπε να υιοθετήσουμε μια νέα κανονικότητα και αυτή είναι μια οικογένεια τεσσάρων", τόνιζαν οι γονείς της μικρής Μαντλίν Gerry και Kate.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα