Θρίλερ με τον θάνατο 21χρονου. Το τραγικό τελευταίο μήνυμα

Ο 21χρονος Jayden Mason θα ξεκινούσε δουλειά και ήταν ενθουσιασμένος για το μέλλον. "Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος #winning #timetomoveo" έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το απόγευμα του Σαββάτου.

Λίγες ώρες μετά από αυτό το μήνυμα ήταν νεκρός. Η οικογένειά του αποφάσισε να τον βγάλει από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής, καθώς συνειδητοποίησαν πως δεν θα επανερχόταν από τα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Μόλις που ήταν ζωντανός όταν βρέθηκε αργά το Σάββατο στον δρόμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Νωρίτερα έβλεπε τον αγώνα στο Wyong Leagues Club όπου πιστεύεται ότι ήρθε σε αντιπαράθεση. Βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος λίγο αργότερα εκοτοντάδες μέτρα μακριά.

Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ανθρωποκτονία, αλλά παραμένει μυστήριο τι τον σκότωσε. Εικάζεται ότι ήταν θύμα τροχαίου που εγκαταλείφθηκε, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να έμπλεξε σε καβγά.

"Πήγα και τον είδα, τον αγκάλιασα και είπα ένα τελευταίο αντίο. Αγκάλιασα τους δικούς του ανθρώπους. Πάντα μας έκανε να γελάμε όταν ήμασταν γύρω του. Ήταν τόσο καλός με όλους που δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να του το κάνει αυτό", δήλωσε ο Josh Wright, ένας από τους καλύτερούς του φίλους.

Πηγή: News.com.au

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα