Το μοιραίο λάθος του ταυρομάχου που του κόστισε τη ζωή. Βίντεο

Μπροστά στα μάτια εκατοντάδων σοκαρισμένων θεατών ο διάσημος Ισπανός ταυρομάχος Ιβάν Φαντίνο δέχτηκε χτύπημα στον πνεύμονα κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας. Ένα χτύπημα που έμελλε να αποδειχτεί μοιραίο για τη ζωή του.

Ο 36χρονος ταυρομάχος βρισκόταν στη Γαλλία για μια ταυρομαχία στο Μοντ ντε Μαρσάν. Όταν έμοιαζαν να πηγαίνουν όπως τα ήθελε. Ο ταύρος είχε δεχτεί τα χτυπήματά του και αιμορραγούσε αλλά ένα μοιραίο βήμα, ένα στιγμιαίο λάθος, ήταν αρκετό για να κοστίσει τη ζωή του Βάσκου ταυρομάχου.

Ο Φαντίνο πάτησε την κάπα του την ώρα που απομακρυνόταν, έχασε τον βηματισμό του και ο ταύρος τον χτύπησε στα πλευρά, τρυπώντας του τον πνεύμονα. Ο ταύρος τον πέταξε στον αέρα και τον έριξε μέτρα μακριά.

Αμέσως, άλλοι ταυρομάχοι έσπευσαν να απασχολήσουν το ζώο ώστε να μπορέσουν συνάδελφοί τους να απομακρύνουν από την αρένα τον τραυματία. «Βιαστείτε, πεθαίνω» ήταν τα τελευταία λόγια που τους είπε.

Ο Ιβάν Φαντίνο, ένας από τους πιο διάσημους ταυρομάχους στον κόσμο, πολλάκις βραβευμένος, είναι ο δεύτερος Ισπανός ταυρομάχος που σκοτώνεται μέσα στην αρένα τον τελευταίο χρόνο. Τον περασμένο Ιούλιο, είχε σκοτωθεί ο Βίκτορ Μπάριο σε ηλικία 29 ετών.

Τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που σύμφωνα με πληροφορίες η καρδιά του σταμάτησε ενώ ήταν στο ασθενοφόρο καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο. Όταν έφτασε εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Φαντίνο αφήνει πίσω του μια κόρη και τη γυναίκα του. Από την ηλικία τον 14 ετών ονειρευόταν να γίνει ταυρομάχος. Έκανε το ντεμπούτο του το 2005.

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα