Δραματική διάσωση γυναίκας: Ο βιαστής της την κρατούσε αιχμάλωτη δύο μήνες

H ανατριχιαστική στιγμή της απελευθέρωσης μιας γυναίκας που ο βιαστής της κρατούσε αιχμάλωτη για δύο μήνες

Δικαστήριο στις ΗΠΑ, έδωσε στη δημοδιότητα το συγκλονιστικό βίντεο της στιγμής που η αστυνομία έσπασε το λουκέτο του κοντέινερ στο οποίο κρατούσε αιχμάλωτη επί δύο μήνες την Kala Brown, ο απαγωγέας και βιαστής της.

Η αστυνομία βρήκε την 30χρονη γυναίκα αλυσοδεμένη μέσα σε κοντέινερ, στο κτήμα του Todd Kohlhepp που βρίσκεται στη Νότια Καρολίνα το Νοέμβριο. Η 30χρονη είχε εξαφανιστεί με τον φίλο της τον Σεπτέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απελευθέρωσης, ένας από τους αστυνομικούς ρώτησε την 30χρονη αν γνωρίζει πού βρίσκεται ο φίλος της, Charlie Karver, και εκείνη του απαντά ότι είναι νεκρός.

«Τον πυροβόλησε», ακούγεται να λέει η Brown. «Ο Todd Kohlhepp πυροβόλησε τον Charlie Carver τρεις φορές στο στήθος, τον τύλιξε σε έναν μπλε μουσαμά, τον έβαλε στο τρακτέρ του και εμένα με κλείδωσε εδώ μέσα. Δεν ξαναείδα τον φίλο μου από τότε. Μου είπε ότι είναι νεκρός και ότι τον έθαψε. Λέει ότι έχει θάψει και άλλους πολλούς εδώ», απάντησε η σοκαρισμένη γυναίκα.

Δείτε στο βίντεο τη συγκλονιστική στιγμή της λύτρωσης

Όπως κατέθεσε αργότερα η γυναίκα, η ίδια έπεσε θύμα του διεστραμμένου serial killer όταν πήγε στο κτήμα του μαζί με τον φίλο της, απαντώντας σε μια αγγελία που ζητούσε καθαρίστρια. Όταν έφτασε το ζευγάρι στο σπίτι του Κohlhepp, εκείνος σκότωσε εν ψυχρώ τον άνδρα και φυλάκισε την 30χρονη.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε έξι φορές ισόβια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα