Σε αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεις δωμάτιο ανάλογα με το ζώδιό σου!

Το ξενοδοχείο The Ultimo δεν είναι ένα απλό κατάλυμμα στο Σίδνεϊ. Είναι ένα ξενοδοχείο που σέβεται τον αστρολογικό χάρτη των επισκεπτών και χρησιμοποιεί την δύναμη των άστρων για να βρει το δωμάτιο που ταιριάζει στον καθένα. Όπως αναφέρει το Condé Nast Traveler μόλις κάποιος επισκέπτης τηλεφωνήσει για να κάνει κράτηση, αναφέρει τον τόπο και την ημερομηνία γέννησής του. Οι πληροφορίες αυτές πηγαίνουν στον αστρολόγο που έχει το ξενοδοχείο, τον Damian Rocks, ο οποίος προτείνει το δωμάτιο που ταιριάζει στο ζώδιό του, φροντίζοντας να συνάδει με όσα αναφέρουν γι’ αυτόν τα άστρα.

Τι αρέσει δηλαδή στον καθένα, τι χαρακτήρας είναι, όλες αυτές οι πληροφορίες βάσει των ζωδίων δίνουν εντέλει το κατάλληλο δωμάτιο στον καθένα. Επιπλέον, τα δωμάτια έχουν αστρολογική διακόσμηση, ενώ μαζί με την καθημερινή εφημερίδα, το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του και το προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Ο ιδιοκτήτης αναφέρει πως “η ιδέα και η φιλοσοφία είναι ο επισκέπτης να ταιριάζει με τον χώρο ακι ο χώρος με τον επισκέπτη ανάλογα με τις προτιμήσεις του βάσει του ζωδίου του. Οι ρομαντικοί θα ήθελαν να κοιμηθούν σε ένα δωμάτιο με λουλούδια, για παράδειγμα, ενώ οι πιο δυναμικοί αρέσκονται σε μια διακόσμηση που περιλαμβάνει δέρμα ή animal prints”.

 

perierga

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα