Συναγερμός στο Παρίσι: Νεαροί απείλησαν να τινάξουν λεωφορείο στον αέρα

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει αυτή την ώρα το TF1, φαίνεται να έχει λήξει ο συναγερμός στο Παρίσι.

Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι οι Αρχές μετά τη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση έχουν συλλάβει δύο νεαρούς οι οποίοι οδηγούνται για ανάκριση στα κεντρικά της αστυνομικής διεύθυνσης του Παρισιού.

Ειδική μονάδα πυροτεχνουργών ερευνά με την συνδρομή ειδικών σκύλων το λεωφορείο στο οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν υπάρχουν εκρηκτικά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν αποκλείσει την περιοχή, όπως μεταδίδει το RT. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο βρίσκονται τρεις νεαροί οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν εκρηκτικά σε πακέτο και απειλούν τις Αρχές ότι θα ανατινάξουν το λεωφορείο, ενώ αρνούνται να υπακούσουν στις εντολές των αστυνομικών.

Το περιστατικό διαδραματίζεται κοντά στον σταθμό του μετρό Γκομπελίνς, ο οποίος και έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Νέος συναγερμός στο Παρίσι, ύστερα από πληροφορίες για ύπαρξη "ύποπτου αντικειμένου" μέσα στο λεωφορείο 91.

Το λεωφορείο βρισκόταν επί της λεωφόρου Saint-Marcel, όταν στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αντιτρομοκρατικής που έκαναν έρευνες, ενώ συνελήφθησαν δύο άνδρες που θεωρήθηκαν "ύποπτοι", σύμφωνα με την Daily Star.

Ωστόσο, το "Russia Today" μεταδίδει πως οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, με δύο άνδρες να απειλούν να ανατινάξουν το λεωφορείο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα