Η Μονρόε θύμα των εξωγήινων!

Πλήρωσε με τη ζωή της την πρόθεσή της να αποκαλύψει απόρρητα στοιχεία για την ύπαρξη των UFOs, σύμφωνα με νέα θεωρία συνωμοσίας

O φάκελος του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε το 1962 μπορεί να έχει κλείσει, αλλά σύμφωνα με νέα θεωρία θα μπορούσε να μπει στα... «X Files»!

Η διασημότερη ξανθιά του Χόλιγουντ, σύμφωνα με την ταινία «Unacknowledged», πλήρωσε με τη ζωή της την πρόθεσή της να αποκαλύψει απόρρητα στοιχεία για την ύπαρξη των UFOs.

Ο σκηνοθέτης Μάικλ Ματσόλα υπόσχεται να παρουσιάσει «αποδείξεις περί επαφής με εξωγήινους» στο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η ταινία περιγράφει μια σειρά από θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες βασίζονται στις μαρτυρίες του ιδρυτή του Κέντρου για τη Μελέτη της Εξωγήινης Νοημοσύνης δρα Στίβεν Γκριρ. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με το «Variety», βρίσκεται και η θεωρία συνωμοσίας για τη Μονρόε.

Ο Γκριρ ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός απείλησε τον Τζον Κένεντι και τον αδελφό του Ρόμπερτ, με τους οποίους διατηρούσε ερωτική σχέση, ότι θα αποκάλυπτε στους δημοσιογράφους σημαντικά μυστικά.

Σε βίντεο της ταινίας που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Gizmodo ο Γκριρ εμφανίζεται να κρατάει ένα έγγραφο λέγοντας ότι είναι η «διαταγή εκτέλεσης» της ηθοποιού, η οποία αποφασίστηκε μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με την Ντόροθι Κιλγκάλεν. Πρόκειται για τη δημοσιογράφο που εκείνη την περίοδο φέρεται ότι ερευνούσε το συμβάν του Ρόσγουελ, όπου σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους κατέπεσε UFO.

Ο Γκριρ πιστεύει ότι η Μονρόε δολοφονήθηκε επειδή ήθελε να δώσει στη δημοσιότητα διαβαθμισμένα και απόρρητα έγγραφα που θα αποδείκνυαν την ύπαρξη εξωγήινων και επαφές των ανθρώπων μαζί τους. Στο βίντεο εμφανίζεται επίσης ο ηθοποιός και τραγουδιστής Μπερλ Ιβς, ο οποίος δηλώνει σίγουρος ότι η Μέριλιν Μονρόε δεν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα