Τραγωδία: Εφηβη αυτοκτόνησε μετά από καυγά με τον αδερφό της

Συντετριμμένοι οι γονείς της 13χρονης Bethany Fitton που κρεμάστηκε άξαφνα μετά από καβγά με τον μεγαλύτερο αδερφό της Ben, γράφοντας "τον μισώ" στο χέρι της. Τραγική φιγούρα ο 18χρονος που ήταν εκείνος που βρήκε το άψυχο κορμί της στο σπίτι τους.

Η Bethany είχε γράψει στο χέρι της "μισώ τον αδερφό μου" μετά από καβγά τους πριν τελικά βάλει τέλος στη ζωή της. Η 13χρονη που ήταν πολύ καλή και δημοφιλής μαθήτρια βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της οικογένειας στο Yorkshire. Τα δύο αδέρφια φέρονται να είχαν τυπική σχέση, με τον Ben να δηλώνει ότι μιλούσαν τακτικά για απλά ανόητα πράγματα και πως ο καβγάς τους σε μια κλίμακα από 1 έως 10 ήταν εντάσεως 4.

Η μητέρα της 13χρονης κατέθεσε πως ήταν πολύ χαρούμενη και κουβέντιαζαν πολύ το προηγούμενο βράδυ για το γεγονός πως περνούσε πολύ χρόνο στο δωμάτιό της, με την Bethany να της λέει "μαμά, είμαι έφηβη".

Όταν πήγε στο σχολείο έγραψε "μισώ τον αδερφό μου" με μελάνι στο αριστερό της χέρι και μετά συνάντησε το νέο της αγόρι για μια βόλτα στο πάρκο πριν πάρει το λεωφορείο για το σπίτι. Ο πατέρας της ήταν ακόμα στο γραφείο, ενώ ο 18χρονος αδερφός της ήταν σινεμά με την κοπέλα του.

Αφού η Bethany πήρε το φαγητό στο δωμάτιό της, έπαιξε μουσική. Όταν ο Ben γύρισε σπίτι πήγε στο δωμάτιο της αδερφής του να πάρει ένα καλάθι ρούχων και τη βρήκε κρεμασμένη. Προσπάθησαν με την κοπέλα του να της κάνουν CPR και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Πέθανε τρεις ημέρες αργότερα.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό. Είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενα ποτέ να συμβεί. Έγινε από το πουθενά", δήλωσε ο πατέρας της Bethany, με τον αδερφό της να δηλώνει πως δεν ήξερε αρχικά τι είχε γράψει στο χέρι της.

Dailymail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα