Γαμπρός πλήρωσε 200 άτομα να κάνουν τους συγγενείς του στον γάμο

Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στην επαρχία Shaanxi της βόρειας Κίνας με πρωταγωνιστή έναν γαμπρό, ο οποίος έφερε στον γάμο του 200 άγνωστα σε εκείνον και τη νύφη άτομα και τα παρουσίασε ως συγγενείς του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η οικογένεια της νύφης εξοργίστηκε όταν διαπίστωσε ότι ο γαμπρός (το επώνυμο του οποίου είναι Wang), πλήρωσε 200 ηθοποιούς για να υποδυθούν τους καλεσμένους και κάλεσε τις αρχές για να αποκαλύψει την απάτη του.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη γαμήλια τελετή, όταν οι συγγενείς της νύφης άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τους καλεσμένους του γαμπρού, καθώς σε συζητήσεις μαζί τους, απέφευγαν να εξηγήσουν πώς τον γνώριζαν. Τις υποψίες τους ενέτεινε το γεγονός ότι οι γονείς του Wang δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο τραπέζι. Τελικά οι «συγγενείς» και οι «φίλοι» του γαμπρού παραδέχθηκαν ότι είχαν πληρωθεί με 80 γιουάν (σ.σ.: περίπου 10 ευρώ) ο καθένας για να παραστούν στο Μυστήριο και την τελετή ως καλεσμένοι. Κάποιοι μάλιστα έδειξαν στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Shaanxi TV τα μηνύματα που αντάλλαξαν με το Wang μέσω social media, στα οποία έκαναν παζάρια για την αμοιβή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, στη διάρκεια των οποίων η νύφη δεν είχε παρατηρήσει κάποια παράξενη συμπεριφορά από τον σύντροφό της (σ.σ.: όπως δήλωσε οι δυο τους είχαν διαφορετικές παρέες). Ως προς τα κίνητρα του γαμπρού για την πρόσληψη των “συγγενών” του, αυτά φαίνεται να είναι η διαφωνία που είχαν τόσο οι γονείς του όσο και οι γονείς της νύφης με τον γάμο: Οι μεν δεν ήθελαν ο γιος τους να παντρευτεί μια γυναίκα που δεν κατάγεται από την ίδια επαρχία με εκείνους, οι δε θεωρούσαν τον Wang πολύ φτωχό για την κόρη τους. Έτσι, ο γαμπρός επέλεξε να μη φέρει την οικογένειά του στον γάμο για να μην φέρει κανέναν σε δύσκολη θέση.

 

perierga

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κόσμος

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: