Φρίκη: Πέταξε το πτώμα της ανορεξικής κόρης της στη θάλασσα

Σοκ και δέος κατέλαβε τους Ιταλούς ψαράδες, οι οποίοι ανέσυραν μια βαλίτσα από τη θάλασσα κοντά στο Ρίμινι και ανοίγοντάς την βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα του γυμνού και αποστεωμένου πτώματος μιας νεαρής γυναίκας.

Αμέσως ειδοποίησαν την ακτοφυλακή, η οποία μετά από έρευνα διαπίστωσε ότι το πτώμα το οποίο δεν ζύγιζε πάνω από 35 κιλά, ανήκει στην 27χρονη Κατερίνα Λακτιόνοβα, πρώην μοντέλο, το οποίο έπασχε από νευρική ανορεξία.

Κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας τραγωδίας, καθώς στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης της απόπειρας εξαφάνισης του πτώματος της νεαρής γυναίκας δεν ήταν άλλος από την ίδια τη μητέρα της, η οποία απεγνωσμένη από το κατάντημα και το θάνατο της κόρης της, αποφάσισε να «εξαφανίσει κάθε ανάμνησή της», όπως η ίδια ομολόγησε.

Η ομολογία έγινε σε οικογενειακό της φίλο, ο οποίος ζήτησε να μάθει πού είναι η κόρη της. Η μητέρα του θύματος της νευρικής ανορεξίας παραδέχθηκε ότι το παιδί της είχε πεθάνει μια εβδομάδα προτού η γυναίκα «χάσει τα λογικά της», βάλει το πτώμα σε μια βαλίτσα και την πετάξει στη θάλασσα.

Από την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα ζύγιζε μόλις 35 κιλά όταν πέθανε και περιγράφηκε ως «πετσί και κόκαλο» και πιστεύεται ότι αιτία θανάτου ήταν η ασιτία, ενώ η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της. Η μητέρα της νεκρής έχει επιστρέψει στη Ρωσία, όπου ήθελε να φέρει και την κόρη της για θεραπεία, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν πρόλαβε.

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα