Αμετανόητοι μητέρα και γιος που κάθισαν στο σκαμνί για αιμομιξία!

Ένοχοι για την αιμομικτική σχέση τους δήλωσαν η 37χρονη μητέρα και ο 18χρονος γιος της από το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, λίγο προτού ξεκινήσει η δίκη τους.

Παρά τη σοβαρότητα αυτού που διέπραξαν, που είναι κακούργημα τέταρτου βαθμού για το Νέο Μεξικό, και σε συμφωνία που έγινε με το δικαστήριο, αφέθηκαν ελεύθεροι με αναστολή για τρία χρόνια και με την απαγόρευση να μην πλησιάσουν ο ένας τον άλλον. Εκείνοι, ωστόσο, επιμένουν ότι θέλουν να παραμείνουν μαζί, ενώ πριν από τη δίκη είχαν τονίσει πως τίποτε δεν θα τους απέτρεπε να απολαμβάνουν τη σεξουαλική σχέση τους.

Η Μόνικα Μάρες και ο Κάλεμπ Πέτερσον δημιούργησαν σχέση 18 χρόνια αφότου εκείνη τον γέννησε και τον έδωσε για υιοθεσία. Το ζευγάρι ξαναβρέθηκε μέσω facebook και έκτοτε ζει μαζί με τα άλλα οκτώ παιδιά της Μάρες, τα οποία φωνάζουν τον Πέτερσον «μπαμπά».

Η σχέση μητέρας και γιου έφτασε στις δικαστικές αίθουσες ύστερα από καταγγελία γείτονά τους το 2016, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, ενώπιον της οποίας το ζευγάρι παραδέχτηκε τη σεξουαλική σχέση του.

Μετά την καταδίκη, στη Μάρες απαγορεύτηκε να βλέπει κάποιο από τα υπόλοιπα παιδιά της, χωρίς να έχει γίνει σαφές ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα