Πυροβολισμοί και τραυματίες έξω από το βρετανικό Κοινοβούλιο. LIVE

Δύο τα περιστατικά - Συνδέονται μεταξύ τους; Ένας άνδρας μαχαίρωσε έναν αστυνομικό μέσα στην περίμετρο του κοινοβουλίου και πυροβολήθηκε και ένα αυτοκίνητο παρέσυρε περαστικούς και έπεσε πάνω στην πόρτα του κοινοβουλίου...

Πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από το Κοινοβούλιο της Βρετανίας, ενώ υπάρχουν και αναφορές για την ύπαρξη τραυματιών, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters. Το κτίριο έχει αποκλειστεί, δήλωσε αξιωματούχος του Ουεστμίνστερ

Νοσοκόμοι θεάθηκαν να προσφέρουν φροντίδες σε δύο ανθρώπους μέσα στον περίβολο του κτιρίου. Νωρίτερα ακούστηκαν ισχυροί κρότοι έξω από τη Βουλή. Αστυνομικοί έτρεχαν προς την έξοδο της Βουλής.

Οι εικόνες που έρχονται από το πρακτορείο Reuters δείχνουν κανονικό μακελειό

Φωτογράφος του πρακτορείο Reuters είδε τουλάχιστον 12 ανθρώπους τραυματισμένους στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, κοντά στο κοινοβούλιο.

Η αστυνομία το μόνο που έχει επιβεβαιώσει είναι ότι υπάρχει ένα περιστατικό με πυροβόλο όπλο έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, καθώς και πως υπάρχουν δύο τραυματίες. Η κυκλοφορία έχει σταματήσει, το κτίριο έχει αποκλειστεί και στο σημείο υπάρχει ένα ελικόπτερο - ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες αναφέρουν από το Reuters ότι υπάρχουν 12 τραυματίες. Μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που δείχνουν ανθρώπους στο εδαφος να αιμορραγούν.

Επίσης υπάρχει πληροφορία ότι ένας άγνωστος με αυτοκίνητο παρέσυρε κόσμο στην γέφυρα του Westminster.

Η Βουλή της Βρετανίας ανέστειλε τις εργασίες της. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δεν έχει κανένα σχόλιο αυτή τη στιγμή.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα