Καταζητούμενος παιδεραστής διαγωνίστηκε στο βρετανικό X Factor

Ένας 46χρονος Ισπανός, ο Μανουέλ Πονς Σάντσεθ, καταζητείται στην πατρίδα του για τον συστηματικο βιασμό ενός δεκάχρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας Mirror, ο Ισπανός διαγωνίστηκε στο βρετανικό X Factor, τραγουδώντας το With Or Without You των U2. Ο Σάιμον Κόουελ, ένας από τους πιο «σκληρούς» κριτές του σόου, εντυπωσιάστηκε, μάλιστα, από την ερμηνεία του, χωρίς να γνωρίζει, βέβαια, ποιον είχε μπροστά του: όχι απλά έναν επίδοξο καλλιτέχνη, αλλά έναν επικίνδυνο, καταζητούμενο παιδεραστή!

Τον Αύγουστο, ο 46χρονος καταδικάστηκε, από το δικαστήριο της Πάλμα στη Μαγιόρκα, σε 23 χρόνια και 6 μήνες κάθειρξη, για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων κατά του θύματός του, ενός μικρού κοριτσιού. Φέρεται ότι ο άντρας βίαζε επί χρόνια το κοριτσάκι, από τα 6 μέχρι τα 10 του χρόνια. Κατά την ακροαματική διαδικασία, αποκαλύφθηκαν φρικτές λεπτομέρειες, όπως ότι ο παιδεραστής έδενε το κοριτσάκι σε κρεβάτι και το χτυπούσε βάναυσα, αφήνοντάς του τέτοιες ουλές, εξωτερικά κι εσωτερικά, που η μικρή έχει, πλέον, μόνιμο μετατραυματικό στρες και κρίσεις πανικού.

Η καταγγελία κατά του Σάντσεθ ήρθε το 2007, από τη μητέρα του παιδιού. Τότε, εκδόθηκε και ένταλμα για τη σύλληψή του. Εκείνος, όμως, είχε προλάβει ήδη να εξαφανιστεί, πηγαίνοντας στη Μ. Βρετανία, τρία χρόνια νωρίτερα. Εκεί, έπιασε δουλειά ως θυρωρός σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ.

Φαίνεται ότι ξεψάρωσε στην πορεία, όμως, καθώς το 2009 εμφανίστηκε στο βρετανικό X Factor. Ο δε Κόουελ του είπε, ακούγοντάς τον: «Μανουέλ, μας αρέσεις πολύ! Δεν νομίζω ότι κάποιος θα προσπαθήσει περισσότερο από εσένα». Όταν ρωτήθηκε γιατί δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, απάντησε ότι απλά ήθελε να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του θεάματος.

Οι τοπικές εφημερίδες γράφουν ότι, αν και οι ισπανικές αρχές γνώριζαν ότι ο καταζητούμενος έμενε στη Μ. Βρετανία, παρέλειψαν να ειδοποιήσουν τις εκεί αρχές, ώστε να είναι σε επιφυλακή.

Κανείς από την παραγωγή του σόου δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα