Μια νέα θεωρία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν

Μια νέα θεωρία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν προκάλεσε την οργή της οικογένειας που εξακολουθεί να ψάχνει το κοριτσάκι της που εξαφανίστηκε πριν από 10 χρόνια.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας που ακολούθησε τα μονοπάτια της ερευνητικής δημοσιογραφίας Mark Williams-Thomas υποστήριξε στην εκπομπή "This Morning" πως η μικρή Μαντλίν πιθανότατα ξύπνησε μέσα στη νύχτα και έφυγε από το διαμέρισμα για να βρει τους γονείς της.

Η Κέιτ και ο Τζέρι Μακάν κατηγόρησαν την εκπομπή του ITV που έβγαλε τον Mark Williams-Thomas και εξέφρασε τη νέα "εκπληκτική θεωρία" για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Το ζευγάρι υποστήριζε πάντα πως η τρίχρονη κορούλα του απήχθη από ένα διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει στις διακοπές τους ενώ δειπνούσαν σε ένα κοντινό tapas μπαρ στο θέρετρο Algarve της Praia da Luz.

O William-Thomas ωστόσο πιστεύει πως το μικρό κοριτσάκι έφυγε από το διαμέρισμα ψάχνοντας τους γονείς του στο εστιατόριο δίπλα στην πισίνα. "Αυτό είναι καθαρή κερδοσκοπία και ως εκ τούτου η Κέιτ και ο Τζέρι δεν θα προβούν σε κανένα σχόλιο", τόνισε η εκπρόσωπος της οικογένειας Clarence Mitchell.

Είχε βρεθεί στο θερετρο λίγες μόνο μέρες μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν στις 3 Μαΐου του 2007 και από τότε ασχολείται με την υπόθεση. "Το πρωινό της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ξέρουμε ότι πήγε στους γονείς της Τζέρι και Κέιτ και είπε: "πού ήσασταν χθες βράδυ;". Για να φτάσει στο tapas μπαρ θα έπρεπε να βγει έξω από τις εγκαταστάσεις και να περπατήσει στον δρόμο. Αυτό μου δημιουργεί ανησυχία καθώς πιστεύω ότι ξύπνησε στη μέση της νύχτας και βγήκε να βρεις τους γονείς της. Ξέρουμε ότι η πόρτα στο αίθριο δεν ήταν κλειδωμένη".

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα