Ασύλληπτη τραγωδία! Τράκαρε με τον πατέρα του και πέθαναν και οι δύο

Ήταν το βράδυ που ο 22χρονος Austin Blaine Brasher είχε βγει έξω και επέστρεφε σπίτι. Στον δρόμο της επιστροφής συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο του πατέρα του Jeffrey Morris Brasher με αποτέλεσμα να αφήσουν και οι δύο την τελευταία τους πνοή.

Ο 50χρονος είχε ξεκινήσει να πάει στη δουλειά στις 4 τα ξημερώματα όταν ο 22χρονος γιος του τράκαρε μετωπικά με το φορτηγό του. "Ο Austin είχε πιει και γύρναγε από ξενύχτι όταν τράκαραν", δήλωσε στο People η ξαδέρφη του Monica Marie Aker.

"Το να ξέρεις ότι συγκρούστηκαν μετωπικά είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που πρέπει να κατανοήσουμε. Ολόκληρη η κοινότητά μας είναι συντετριμμένη από το τραγικό συμβάν", συμπλήρωσε. Ο Jeffrey σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο Austin μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου πέθανε 5 ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τις αρχές στην Αλαμπάμα ευθύνεται το αλκοόλ για το τραγικό τροχαίο. Οι πινακίδες των δύο οχημάτων έχουν κρεμαστεί στο σημείο του τροχαίου, με τους συγγενείς να ζητούν από τους περαστικούς να προσευχηθούν για την οικογένεια Brasher.

"Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω", τόνισε η Pamela Brasher Dennis, αδερφή του Jeff και θεία του Austin. "Δεν υπάρχουν λόγια. Άλλαξε η ζωή όλων μας το πρωί της Κυριακής. Δεν θα είναι ίδια πλέον η ζωή μας".

Dailymail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα