Σάλος με προκλητικές δηλώσεις του Μίλο Γιαννόπουλου περί παιδοφιλίας

Σάλο προκάλεσε και πάλι ο ελληνικής καταγωγής ακροδεξιός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, Μίλο Γιαννόπουλος και  αυτή τη φορά στους κόλπους των Συντηρητικών στις ΗΠΑ.

Ο αρθρογράφος σε ακροδεξιά ιστοσελίδα, εμφανίζεται σε βίντεο να μιλάει για σεξουαλικές επαφές μεταξύ «νέων παιδιών» και μεγαλύτερων ανδρών, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να ενηλικιωθούν.

«Αυτοί οι μεγαλύτεροι άνδρες μπορούν να βοηθήσουν τα νεαρά αγόρια να ανακαλύψουν ποιοι είναι», λέει ο Γιαννόπουλος. Επίσης, αναφέρεται λεπτομερώς στη σχέση που είχε ο ίδιος όταν ήταν έφηβος με έναν καθολικό ιερέα.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στα σοσιαλ μίντια, με τους Συντηρητικούς να εξαπολύουν σφοδρή επίθεση εναντίον του.

Ο ίδιος επιχείρησε να ανασκευάσει, μέσω ανάρτησής του στο Facebook γράφοντας ότι το βίντεο μονταρίστηκε σκόπιμα.

«Μίλησα όντως για τις σχέσεις μεταξύ νέων αγοριών και μεγαλύτερων ανδρών που μπορούν να βοηθήσουν τους ομοφυλόφιλους νεαρούς να δραπετεύσουν από την έλλειψη συμπαράστασης ή κατανόησης από τις οικογένειές τους. Αυτό είναι απολύτως αληθές και κάθε ομοφυλόφιλος άνδρας το γνωρίζει. Αλλά δεν μίλησα για κάτι παράνομο και δεν αναφέρθηκα σε αγόρια προεφηβικής ηλικίας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε ότι, και ο ίδιος έχει πέσει θύμα παιδικής κακοποίησης.

Πρόσθεσε, ωστόσο ότι όλα τα θέματα θα πρέπει να συζητούνται και να αντιμετωπίζονται με χιούμορ.


Μετά από τον σάλο που ξέσπασε, ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Γιαννόπουλος δεν θα μιλήσει στο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Συντηρητικών.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα