Εφηβος έχασε την ισορροπία του και έπεσε από τη γέφυρα! Βίντεο - σοκ

Σοκάρουν τα πλάνα από την πτώση θανάτου 18χρονου από γέφυρα ενώ έπαιζε με φίλους του.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο (προσοχή, σκληρες εικόνες) φαίνεται η στιγμή που ο Daniel Faustino Pinto Filho προσπαθούσε να ισορροπήσει στη γέφυρα όπως και οι φίλοι του.

Δύο από τους φίλους του κατέβηκαν μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ενώ ο Daniel Faustino Pinto Filho συνέχισε να ισορροπεί μέχρι που μια φίλη του τον άγγιξε στα πόδια. Τότε έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο ποτάμι, με μια φίλη του να ακούγεται να ουρλιάζει πριν διακοπεί το βίντεο.

Οι αρχές βρήκαν το πτώμα του 18χρονου μετά από 14 ώρες στο ποτάμι Jamari, στη Βραζιλία, με αυτόπτες μάρτυρες να επισημαίνουν πως ο έφηβος δεν ήξερε να κολυμπάει και πως ήταν μεθυσμένος όταν έπεσε από τη γέφυρα.

Η κοπέλα που έσπρωξε τον 18χρονο όπως και οι άλλοι νέοι που ήταν μαζί του ανακρίθηκαν από τις αρχές και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να είναι σαφές αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη. Το κορίτσι ισχυρίστηκε πως ο 18χρονος έκανε πλάκα ότι θα πέσει από τη γέφυρα και αποφάσισε να του κάνει πλάκα, προσποιούμενη πως θα τον σπρώξει όταν τελικά έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο ποτάμι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ερευνών, δύο από τους φίλους του 18χρονου πήδηξαν από τη γέφυρα στο ποτάμι σε μια προσπάθεια να τον σώσουν.

Dailymail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα