Μετράει αντίστροφα ο Τραμπ; "Θα αντέξει το πολύ 200 μέρες"!

Αναβρασμός, εκνευρισμός και ένταση επικρατούν στις ΗΠΑ ενώ ο Τραμπ δεν έχει "κλείσει" ούτε ένα μήνα στον Λευκό Οίκο. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, έδειξε από την αρχή τους σκοπούς του και τα μελλοντικά σχέδια του, προκαλώντας παγκόσμια κατακραυγή. Ξένοι ηγέτες αλλά και απλοί πολίτες τάχθηκαν εναντίον του, με εκείνον να κατηγορεί τα... ΜΜΕ!

Αυτά φαίνεται πως είδε και ο καθηγητής Ιστορίας Ronald L Feinman του Atlantic Πανεπιστήμιου στην Φλόριντα που μελετάει τις ζωές των Αμερικανών Προέδρων και έκανε μία πρόβλεψη βόμβα για τον Ντόναλντ Τραμπ. "Ο Τραμπ δεν πρόκειται να μείνει στο τιμόνι της χώρας για περισσότερο από 199 μέρες" ανέφερε.

Ο καθηγητής Ronald L Feinman - ΦΩΤΟ από Florida Atlantic University,Ο καθηγητής Ronald L Feinman - ΦΩΤΟ από Florida Atlantic University,

Για την ακρίβεια, είπε χαρακτηριστικά πως "ο χρόνος που θα μείνει ο Τραμπ στην εξουσία είναι ανάμεσα στις "31 μέρες του William Henry Harrison το 1841 που πέθανε από πνευμονία και στις 199 μέρες του James A. Garfield το 1881, που πέθανε 79 μέρες νοσηλείας καθώς είχε πυροβοληθεί από έναν δολοφόνο".

Ο καθηγητής, ο οποίος πρόσφατα έγραψε ένα βιβλίο για την άτυχη μοίρα των Αμερικανών προέδρων, τόνισε πως σε καμία περίπτωση ο Τραμπ δεν πρόκειται να αντέξει να μείνει στον Λευκό Οίκο, 16 μήνες και 5 ημέρες όπως ο 12ος Πρόεδρος Zachary Taylor, ο οποίος πέθανε από γαστρεντερίτιδα, το 1850.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Τραμπ είτε θα παραιτηθεί είτε θα του προσάψουν σοβαρές κατηγορίες και τότε αναγκαστικά θα"φύγει". Τότε, όπως λέει, αναπόφευκτα την εξουσία θα αναλάβει το "δεξί χέρι' του Τραμπ, ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικλ Πενς.

Όλα αυτά, βέβαια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγες μέρες αφότου παραιτήθηκε ο Μάικλ Φιν μετά από το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε, για μυστική επικοινωνία του με την... Μόσχα. Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα, ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μόλις χθες (16.02.2017) τα έχωσε στα ΜΜΕ στην προσπάθεια του να κερδίσει "πόντους" όσον αφορά τον αμερικανικό λαό.

Μένει να δούμε αν οι προβλέψεις του καθηγητή θα επιβεβαιωθούν...

independent

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα