Φρικιαστικό: Την ταπείνωσε σε ακραία ερωτικά παιχνίδια και εκείνη ...

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Γερμανίας ένα φρικιαστικό έγκλημα κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών Η Gabrielle P., από το Μόναχο, κατηγορείται ότι αποκεφάλισε έναν άντρα με ένα ηλεκτρικό πριόνι, αφού πρώτα του έδεσε τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια, στο πλαίσιο ενός ακραίου ερωτικού παιχνιδιού.

Η 32χρονη ομολόγησε μάλιστα την αποτρόπαια πράξη της, ωστόσο ισχυρίζεται πως δεν ήταν προμελετημένη, αλλά βρέθηκε σε απελπισία, όταν ο κατά τέσσερα χρόνια παρτενέρ της, τον οποίο ο γερμανικός Τύπος αποκαλεί είτε Alex, είτε Sebastian H., την ανάγκασε να συμμετάσχει σε ταπεινωτικά ερωτικά παιχνίδια Παρά το γεγονός ωστόσο ότι η πρωτοφανούς σκαιότητας δολοφονία συνέβη το 2008, όταν η Gabrielle P. ήταν 23 ετών, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο οι αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα του θύματος θαμμένο στον κήπο του σπιτιού που μοιράζονταν μαζί!

Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η γυναίκα ήταν μόλις 16 ετών. Δύο χρόνια αργότερα άρχισαν να συζούν, όμως η σχέση τους ήταν εκρηκτική περνώντας από πολλά κύματα και… τρικυμίες.
«Ήταν δύο διαφορετικοί άνθρωποι ταυτόχρονα», υποστήριξε η Γερμανίδα στο δικαστήριο, συμπληρώνοντας: «Αυτός που ερωτεύτηκα ήταν καλλιεργημένος και είχε χιούμορ, όμως στη συνέχεια έζησα έναν εφιάλτη».

Αυτόν το εφιαλτικό σκηνικό, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, συνέθεσαν εξευτελιστικά γι΄ αυτήν σeξουαλικά παιχνίδια στα οποία την ανάγκαζε να πάρει μέρος. Υποσχέθηκε μάλιστα να παρουσιάσει και αποδείξεις…

Τον Δεκέμβριο του 2008 το ζευγάρι είχε ένα μεγάλο καβγά, με αποτέλεσμα εκείνη να τον διώξει από το σπίτι. Αργότερα όμως τα ξαναβρήκαν, ενώ η Gabrielle τού επέτρεψε να γυρίσει πίσω. Κάτι όμως που σύμφωνα με την άλλη πλευρά αποδεικνύει ότι η 32χρονη είχε σχεδιάσει τη δολοφονία.

Ένα βραδύ λοιπόν, ο Alex ζήτησε από τη σύντροφό του να τον δέσει στο κρεβάτι και να του δέσει τα μάτια. Αφού το έκαναν, βρήκε την ευκαιρία να τον σκοτώσει και να τον αποκεφαλίσει με ένα πριόνι που βρίσκονταν στο σπίτι λόγω κάποιων ανακαινίσεων. Η κατηγορούμενη αποκάλεσε, δε, την πράξη της παρόρμηση της στιγμής.

Στη συνέχεια τύλιξε το πτώμα με ένα σεντόνι και το άφησε εκεί για έξι μήνες, μέχρι που το αποκάλυψε στο νέο της εραστή, Christian K., ο οποίος μάλιστα τη βοήθησε να το θάψει στον κήπο του.

Και μπορεί οι γονείς του Alex να ειδοποίησαν τις αρχές μετά την εξαφάνισή του, ωστόσο πείστηκαν πως ο γιος τους ζούσε πλέον στη Ρουμανία με νέα σύντροφο και δεν ήθελε πια επαφές μαζί τους. Μια κατά λάθος, μάλιστα, ειδοποίηση από κάποιον που θεώρησε πως τον είχε δει, το 2010, ενίσχυσε το σενάριο αυτό.

Από την πλευρά της πάντως, η 63χρονη μητέρα του θύματος απέρριψε την αφήγηση της Gabrielle στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας σε έντονο ύφος: «Η Gabi λέει ψέματα. Θα ήθελα να την κοιτάξω στα μάτια και να δω αν είναι πραγματικά ένα τόσο ψυχρό τέρας»
Πηγή
Tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα