Άφησε την κόρη του να πεθάνει με τους αρουραίους ο νέος Πρέσβης των ΗΠΑ

Και το όνομα του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στη Μεγάλη Βρετανία, Ρόμπερτ «Γούντι» Τζόνσον. Ένα όνομα που ήδη συζητιέται έντονα εξαιτίας της τεράστιας περιουσίας του αλλά κυρίως λόγω των συνθηκών θανάτου της κόρης του, το 2010.

Ο δισεκατομμυριούχος «Γούντι» είναι κληρονόμος της εταιρείας –κολοσσού Johnson & Johnson και αναμένεται να αναλάβει τις επόμενες εβδομάδες τα καθήκοντά του ως πρέσβης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πίσω από την επαγγελματική επιτυχία του Ρόμπερτ Τζόνσον κρύβεται ένας άνθρωπος που δεν συνήλθε ποτέ από την προσωπική τραγωδία που βίωσε. Η μεγάλη κόρη του, η 30χρονη Κέισι, πέθανε από χρήση ναρκωτικών το 2010, σε μία χολιγουντιανή έπαυλη γεμάτη αρουραίους.

Εξοργισμένος με την άρνησή της να δεχθεί βοήθεια και να απεξαρτηθεί, ο «Γούντι» Τζόνσον την είχε αποκληρώσει. Η άτυχη κοπέλα είχε αποξενωθεί με τον πατέρα της όταν πέθανε, μόνη της, με το άψυχο σώμα της να εντοπίζεται μετά από ημέρες.

Πριν πεθάνει, η Κέισι είχε σχέση με την Τίλα Τεκίλα, μία ριάλιτι σταρ, και έκανε παρέα με την Πάρις Χίλτον και την Λίντσεϊ Λόχαν, σύμφωνα με την Daily Mail. «Οι γονείς της την είχαν κακομάθει σε τέτοιο σημείο που μετά βίας γνώριζε τον πραγματικό κόσμο», λέει η γιαγιά της, προσθέτοντας ότι πάντα είχε καμαριέρες και μπάτλερ για να κάνουν τα πάντα για εκείνη.

Στα 21 της, όταν οι γονείς της χώρισαν, πάλευε με τον εθισμό της στην κοκαΐνη, τη μαριχουάνα και τα χάπια. Παρά τον τρόπο με τον οποίο ζούσε, υιοθέτησε ένα μωρό από το Καζακστάν, την ώρα που η οικογένειά της ανησυχούσε ότι δεν μπορούσε να φροντίσει ούτε τον ίδιο τον εαυτό της. Τελικά η μητέρα της κέρδισε την κηδεμονία του κοριτσιού, που είναι σήμερα 10 ετών.

Η Κέισι Τζόνσον τελικά βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στις 4 Ιανουαρίου 2010, όπου είχε περάσει μόνη της εκείνη την Πρωτοχρονιά. Κοντά της βρίσκονταν μόνο αρουραίοι…

Επιλέγοντάς τον για πρέσβη, ο Τραμπ τον ανταμείβει γιατί στήριξε οικονομικά την προεκλογική καμπάνια του, αναφέρει η Daily Mail. «Είναι καλός άνθρωπος. Ομως, δεν μπορώ να πω αν έχει τις αξίες που θα τον κάνουν καλό πρέσβη», κατέληξε η πεθερά του.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα