Κωνσταντινούπολη: Νέα στοιχεία για τομακελάρη του Ρέινα, τον κάρφωσε η μία σύζυγός του

Η απατημένη σύζυγος του μακελάρη του νυχτερινού κέντρου Reina ήταν αυτή που έδωσε πληροφορίες στην αστυνομία για την σύλληψη του δράστη, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι ο Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ ήταν δίγαμος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδα Posta , η σύζυγος του δράστη θύμωσε όταν έμαθε ότι ο Μασαρίποφ είχε παντρευτεί κρυφά μια άλλη γυναίκα, μέλος του ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ανδρόγυνο ζούσε χωριστά κατόπιν εντολών του Ισλαμικού Κράτους. Μετά την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ο Μασαρίποφ πήγε στο σπίτι του στην περιοχή Ζεϊτινμπουρνού και από εκεί στο Μπασάκσεχιρ όπου ζούσε η σύζυγός του με τα δύο τους παιδιά.

Ο δράστης πήρε τον 4χρονο γιο του και μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Εσένγιουρτ, όπου διέμενε η δεύτερη σύζυγός του.

Η πρώτη σύζυγός του μαζί με την κόρη του ζευγαριού, μεταφέρθηκε σε ένα άλλο σπίτι στην περιοχή Πέντικ της Κωνσταντινούπολης. Στο σπίτι όπου εγκαταστάθηκε, πληροφορήθηκε από τρομοκράτες που την φιλοξενούσαν ότι ο σύζυγός της είχε παντρευτεί και με άλλη γυναίκα στην Σενεγάλη.

Η αποκάλυψη την εξόργισε και όταν στις 11 Ιανουαρίου συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές αποκάλυψε αμέσως στους αστυνομικούς το μέρος όπου κρυβόταν ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ημέρες από την αστυνομία, στο σπίτι της περιοχής Εσένγιουρτ, όπου εντοπίστηκε ο δράστης της επίθεσης, έμεναν μαζί του και άλλες δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μία ονομάζεται Ντίνα, είναι 27 ετών και κατάγεται από την Σενεγάλη.

 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα