Τουρκικά ΜΜΕ: Στα ελληνικά νησιά ο μακελάρης του Reina

Το φέριμποτ από την αποβάθρα Γενικαπί της Κωνσταντινούπολης φέρεται να πήρε το πρωί της 1ης Ιανουαρίου ο δράστης του μακελειού στο κλαμπ Ρέινα, σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της φιλοκυβερνητικής Ακσάμ, ο δράστης πέρασε στη θάλασσα του Μαρμαρά, στην περιοχή Μπαντίρμα, και από εκεί πήγε στο Μπαλίκεσίρ για να φτάσει στις ακτές του Αιγαίου και από εκεί πέρασε στα ελληνικά νησιά.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, η εφημερίδα Aksam ισχυρίζεται ότι τον δράστη βοήθησαν να διαφύγει κάποιες υπηρεσίες πληροφοριών, ωστόσο η ΜΙΤ διατείνεται ότι βρίσκεται κοντά στο να τον συλλάβει.

Πάντως, ο δράστης φαίνεται να γνώριζε πολύ καλά τους χώρους του νυχτερινού κέντρου και εικάζεται ότι πήγε στο Ρέινα μία εβδομάδα πριν από το χτύπημα για να εξερευνήσει το χώρο για μισή ώρα περίπου.

Ουιγούρος ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης. Εντοπίστηκαν οι διασυνδέσεις του

 

Έρευνες για δεύτερο δράστη

Την περίπτωση να βρίσκονταν και δεύτερος εκτελεστής μέσα στο κλαμπ Ρέινα το βράδυ της πρωτοχρονιάς ερευνά τώρα η τουρκική αστυνομία, μετά από καταθέσεις κάποιων αυτοπτών μαρτύρων.

Τουλάχιστον τρεις μάρτυρες που σώθηκαν από το μακελειό κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ήταν δύο οι δράστες.

Όπως αναφέρουν άλλοι μάρτυρες επίσης, ο δράστης πετούσε πάνω στους ξαπλωμένους ποτήρια για να δει την αντίδρασή τους, αν ήταν δηλ. ζωντανοί ακόμη.

Εξάλλου, μία εφημερίδα ισχυρίζεται ότι στο βίντεο που δείχνει το δράστη να φεύγει από το σπίτι του στο Ζεϋτίνμπουρνού για να πάει στο Ρέινα, φορούσε ανοιχτόχρωμο παντελόνι με τσέπες. Όμως στο βίντεο μέσα στο Ρέινα φαίνεται να φορά σκουρόχρωμο και στενό παντελόνι. Το ίδιο και στη φωτογραφία μέσα από το ταξί που πήρε για να κατευθυνθεί προς το Ρέινα.

Στο μεταξύ, νέο βίντεο που δείχνει το δράστη του Ρέινα μαζί με τον Γιουσούφ Χότζα στο σταθμό λεωφορείων του Ικονίου, λίγο πριν πάρουν εισιτήριο και αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη

antenna

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα