Πυροβολισμοί με τραυματίες σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη

Κι ενώ οι αστυνομικές Αρχές της Τουρκίας υποπίπτουν από... γκάφα σε γκάφα σχετικά με τον μακελάρη της επίθεσης στο Reina, που σκότωσε 39 ανθρώπους, τραυμάτισε άλλους 69, διέφυγε και παραμένει ασύλληπτος, ένα ένο περιστατικό έχει συγκλονίσει την πόλη.

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σε ένα εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, με δύο ανθρώπους να έχουν τραυματιστεί. Σύμφωνα με το cnnturk.com, στο επίκεντρο βρέθηκε ένα λευκό αυτοκίνητο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένοπλοι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ποτυ βρισκόταν έξω, αλλά και ένας υπάλληλος Πανεπιστημίου το οποίο βρίσκεται στην περιοχή.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο που μεταδίδει το CNN Turk

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που τραυματίστηκε ονομάζεται Osman Yilmaz, ενώ ο υπάλληλος του Πανεπιστημίου λέγεται Cavit Kadık.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής τα κίνητρα της επίθεσης. Ούτε αν σχετίζεται με τρομοκρατία ούτε τίποτα.

Εδώ, πάντως, θα πρέπει να τονίσουμε ένα σχήμα... οξύμωρο. Υποτίθεται πως η Κωνσταντινούπολη αστυνομοκρατείται. Υποτίθεται πως ένας... ολόκληρος στρατός βρίσκεται επί ποδός και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται ταυτόχρονες επιχειρήσεις για τη σύλληψη του μακελάρη του Reina σε Ικόνιο, Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη.

Ακόμη, λοιπόν και να μη σχετίζεται με την τρομοκρατία η σημερινή υπόθεση, είναι απορίας άξιον το πώς γίνεται σε μια πόλη "γεμάτη" αστυνομία να "πέφτουν" πυροβολισμοί με τόση ευκολία...

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα