Κωνσταντινούπολη: Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων του Reina

Τούρκοι αλλά και ξένοι υπήκοοι βρήκαν το θάνατο από τα πυρά του δράστη. Ενας από τους νεκρούς γλίτωσε από την επίθεση στο Μπεσίκτας αλλά σκοτώθηκε στην ντισκοτέκ.

Φωτογραφίες θυμάτων που βρήκαν το θάνατο από τα πυρά του δράστη στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, δημοσιεύουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τουλάχιστον 39 είναι οι νεκροί από το μακελειό που συνέβη στην πιο διάσημη ντισκοτέκ της Κωνσταντινούπολης την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι διασκέδαζαν μετά την αλλαγή του χρόνου.

Δεκαπέντε από τα θύματα ήταν ξένοι και μόλις πέντε Τούρκοι.

Από τους ξένους, ένα από θύματα είναι από το Ισραήλ, ενώ πολλοί είναι από τη Μέση Ανατολή. Από τη Σαουδική Αραβία, το Μαρόκο, το Λίβανο και τη Λιβύη.

Ανάμεσα στους νεκρούς ο αστυνομικός Μπουράκ Γιλντίζ, 21 χρονών, ο οποίος είχε αποφοιτήσει από τη σχολή πριν από ενάμιση χρόνο.

Πριν από 3 εβδομάδες όταν έχασε τους συναδέλφους του στο στάδιο Μπεσίκτας είχε γράψει στο facebook: «Η θλίψη που αφήσατε στα μάτια μας, έγινε φωτιά μέσα στην καρδιά μας. Το μίσος μας θα μείνει ζωντανό. Μακάρι ο Αλλάχ να δώσει υπομονή στις οικογένειές σας. Η θέση σας είναι στον παράδεισο, αδελφοί μου».

Τουρκία - Κωνσταντινούπολη - αστυνομικός - Ρέινα

Συγκλονίζει η ιστορία του υπεύθυνου ασφαλείας Φατίχ Τσακμάκ  ο οποίος είχε γλιτώσει από την επίθεση στο Μπεσίκτας στις 10 Δεκεμβρίου, αλλά η άτυχη η μοίρα τον περίμενε στο Reina.

Ο Τσακμάκ θα βρίσκονταν στο στάδιο της Μπεσίκτας εκείνο το βράδυ, αλλά για προσωπικούς λόγους είχε πάρει άδεια, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

ΡΕΙΝΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Ο σερβιτόρος Κενάν Κουτλούκ δούλευε στο Ρέινα. Ήταν παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Στην πρώτη από τις φωτογραφίες είναι με το διάσημο Τούρκο τραγουδοποιό Ζουλφί Λιβανελί.

Τουρκία - σερβιτόρος - Κενάν Κουτλούκ - Ρέινα

Η Χατιτζέ Καρτζιλάρ υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι επίσης εργαζόταν στο κέντρο.

Τουρκία - Ρέινα - Χατιτζέ Καρτζιλάρ

Ο Μουσταφά Σεζγκίν Σεϋμέν αρραβωνιάστηκε στις 21 Μαΐου. Είχε πάει στο κλαμπ με την μνηστή  του η οποία τραυματίστηκε.

Τουρκία - Ρέινα - Μουσταφά Σεζγκίν Σεϋμέν

Συγγενείς των θυμάτων μετέβησαν στο νοσοκομείο. Αγκαλιασμένοι, προσπαθούν να συνειδηοτποιήσουν τι έχει συμβεί. Αδυνατούν να πιστέψουν οτι απο τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τους ανθρώπους τους.

Τουρκία - Ρέινα - συγγενείς θυμάτων

antenna

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα