Βερολίνο: Ο οδηγός του φορτηγού πάλευε με τον δράστη την ώρα της επίθεσης

Συγκλονιστικά στοιχεία για τον Πολωνό οδηγό του φορτηγού που σκόρπισε τον τρόμο στο Βερολίνο έδωσε στη δημοσιότητα ο ξάδερφός του μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης.

Ο  κύριος Zurawski μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης μετέφερε μέρος των όσων συζήτησε με την αστυνομία, ενω περιέγραψε τις φωτογραφίες που είδε από το άψυχο σώμα του ξαδέρφου του όταν κλήθηκε να το αναγνωρίσει.

«Η αστυνομία μου έδειξε μια φριχτή φωτογραφία του... Το πρόσωπό του είχε μώλωπες και είχε κοπεί με μαχαίρι» είπε στα ΜΜΕ.

« Η αστυνομία με ενημέρωσε πως, επίσης, έφερε τραύμα από όπλο… ήταν μελανιασμένος, γεμάτος αίματα ωστόσο προσπάθησε να αρπάξει το τιμόνι από τα χέρια του απαγωγέα του. Προσπάθησε να σώσει τον κόσμο...» συνέχισε στη δήλωσή του ο Zurawski.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Telegraph, το τραύμα από όπλο που έφερε ο οδηγός του λεωφορείου είναι στο κεφάλι και είναι εκείνο που του στοίχησε τη ζωή, λέγοντας πως οι αστυνομικές αρχές στη Γερμανία πιστεύουν πως η κακή κατάσταση που βρέθηκε η σορός του Πολωνού οδηγού σημαίνει πως ο ίδιος πάλεψε με νύχια και με δόντια ώστε να αποτρέψει τον μακελειό στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου που στέρησε τη ζωή σε 12 άτομα.

Στο ίδιο μήκος κύμματος κινείται και η σημερινή γερμανική εφημερίσα Bild, η οποία επικαλείται αστυνομικές πηγές, γράφει πως ο Πολωνός οδηγός πρέπει να ήταν ζωντανός την ώρα που ο μακελάρης του Βερολίνου «σκορπούσε» θάνατο στην γερμανική πρωτεύουσα, με τον Πολωνό να προσπαθεί να αποτρέψει τον δράστη να συνεχίσει το έγκλημά του.

 

topontiki

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα