Spiegel: Βρέθηκε η ταυτότητα του δράστη στη νταλίκα! Ανήκει σε Τυνήσιο!

Μια ταυτότητα που βρέθηκε στο μοιραίο φορτηγό με το οποίο εξαπολύθηκε η αιματηρή επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στην Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο κάτω από την θέση του οδηγού φαίνεται να ανήκει σε έναν άνδρα από την Τυνησία, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν το έγγραφο αυτό το οποίο ανήκει σε έναν Τυνήσιο με το όνομα Anis A. ο οποίος έχει γεννηθεί το 1992 στην Ταταουίν.

Ο ύποπτος είναι επίσης γνωστός με δυο ψευδώνυμα. Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσεινα ασκηθεί δίωξη εναντίον αυτού του άνδρα και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου στις 14.00 ώρα Ελλάδος.

Πρόκειται για τον Anis A. ή Ahmed A. γεννημένο το 1992 στο Ταταουίν της Τυνησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας αυτός χρησιμοποιούσε και τα δύο ονόματα. 

Ο άντρας με καταγωγή από την Τυνησία που ψάχνουν αυτήν την ώρα οι γερμανικές αρχές:


Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Από νωρίς σήμερα οι έρευνες των αρχών είχαν επικεντρωθεί στα νοσοκομεία της πόλης, καθώς εικάζεται πως ο δράστης της επίθεσης πιθανότατα έχει τραυματιστεί. 

Η γερμανική αστυνομία πάντως, αναγκάστηκε χθες το απόγευμα να αφήσει ελεύθερο τον άντρα που είχε συλλάβει λίγες ώρες μετά το χτύπημα και ήταν μέχρι στιγμής ο μόνος ύποπτος. Ο 23χρονος Πακιστανός που συνελήφθη σε ζωολογικό κήπο κοντά στην χριστουγεννιάτικη αγορά που σημειώθηκε η επίθεση, από την πρώτη στιγμή αρνούνταν κάθε ανάμειξη και τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα