Τραγωδία σε δεξίωση γάμου: Πανύψηλο δέντρο καταπλάκωσε καλεσμένη! Βίντεο

Με… αίμα βάφτηκε η πιο ευτυχισμένη ζωή ενός ζευγαριού στη Νότια Καλιφόρνια. Μία γυναίκα έχασε την ζωή της και πέντε άνθρωποι -ανάμεσα τους και ένα 4χρονο κοριτσάκι -τραυματίστηκαν μετά από πτώση δέντρου στο πάρτι του γάμου τους.

Συγκεκριμένα, ένας ευκάλυπτος 30 μέτρων έπεσε κυριολεκτικά στα κεφάλια των καλεσμένων μετατρέποντας το γαμήλιο πάρτι σε.... τραγωδία.

Οι διασώστες χρησιμοποίησαν αλυσοπρίονα για να βγάλουν τους ανθρώπους από τα κλαδιά, και χρειάστηκαν πολλές ώρες για να απεγκλωβιστούν τα άτομα.

Κανείς ακόμη δεν ξέρει "πως και γιατί" έπεσε το δέντρο, με τους αξιωματούχους να εικάζουν ότι η ξηρασία στην Καλιφόρνια μπορεί να έκανε δέντρο να «αποδυναμωθεί».

Κάποιος από τους καλεσμένους είπε πως μία ηλικιωμένη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, τη στιγμή που την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ενώ το 4χρονο κοριτσάκι είναι σοβαρά, έχοντας υποστεί τραύματα στο κεφάλι, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ένας μάρτυρας είπε ότι το δέντρο είχε χωριστεί στα δύο πριν καταρρεύσει και προσγειωθεί πάνω σε διάφορα άτομα.

H τραγωδία έφερε δάκρυα στα μάτια των νεόνυμφων,. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία με τα κλάματα της νύφης, που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Βρετανία: Καταδικάστηκε παιδεραστής 101 ετών

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα