Μητέρα άκουγε στο τηλέφωνο να ξυλοκοπούν ανελέητα την κόρης της

Σοκαρισμένη και ανήμπορη ένιωθε μια μητέρα που άκουγε από το τηλέφωνο να χτυπά την κόρη της ο σύντροφό της. "Με χτυπάει. Μαμά, τρέχει η μύτη μου. Με άρπαξε από τον λαιμό", φώναζε η νεαρή γυναίκα.

Την είχε πάρει τηλέφωνο ενώ χτυπούσε την κόρη της ο 31χρονος Luke A'Court όταν τσακώθηκαν επειδή βρήκε μηνύματα άλλης γυναίκας στο κινητό του. Την έριξε στο πάτωμα και προσπαθούσε να την πνίξει, ενώ τη χτυπούσε ανελέητα με γροθιές και κλωτσιές.

Ο άγριος ξυλοδαρμός τελείωσε όταν οι γονείς της άτυχης κοπέλας κάλεσαν την αστυνομία. Ο 31χρονος ομολόγησε την ενοχή του για την επίθεση εναντίον της συντρόφου του στο σπίτι της στο Somerset. Παρά όμως την αγριότητα της επίθεσης έφυγε ελεύθερος από το δικαστήριο που του επέβαλε κοινωνική εργασία 12 μηνών.

Το ζευγάρι ήταν μαζί ένα χρόνο και είχε πάει στον γάμο ενός φιλικού ζευγαριού την ημέρα της επίθεσης, στις 26 Αυγούστου. Βγήκαν έξω και συνέχισαν να πίνουν, ενώ ο 31χρονος πήρε και μισό γραμμάριο κοκαΐνης πριν τελικά τους πετάξουν έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζαν.

Όταν έλαβε ένα μυστήριο μήνυμα από άλλη γυναίκα και το είδε η κοπέλα του ξεκίνησε ο γογλοθάς της. Την άρπαξε από τον λαιμό, την έριξε στο πάτωμα και την έπνιγε με τα χέρια του. Όταν πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της είπε ότι είναι "αξιολύπητη" και πως όλα είναι δικό της λάθος. Όταν ζήτησε να της μιλήσει, αρνήθηκε και τον απείλησε ότι θα πάρει την αστυνομία. "Δεν με νοιάζει καθόλου" της απάντησε.

Ο 31χρονος τη χτύπησε αρκετές φορές στο πρόσωπο και της έλεγε "πότε θα το βάλεις στο μυαλό σου ότι δεν θα σε απατήσω;". Η μητέρα της τον παρακαλούσε να σταματήσει ακούγοντας τα ουρλιαχτά της κόρης της ενώ εκείνος συνέχιζε να την κλωτσά στα πλευρά. Η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να κλειστεί στο μπάνιο για να είναι ασφαλής αλλά την έσπρωξε στον τοίχο και ο εφιάλτης της ολοκληρώθηκε όταν έφτασαν οι αρχές. Στο δικαστήριο ο 31χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος βλέποντας τα σημάδια που της προκάλεσε, αλλά υποστήριξε ότι δεν θυμόταν τι είχε κάνει επειδή ήταν μεθυσμένος.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα