Η 19χρονη που παντρεύτηκε και έκανε παιδί με έναν 13χρονο

Η αστυνομία της Ρωσίας έχει ξεκινήσει μια έρευνα από τότε που ανακάλυψε ότι μια 19χρονη γυναίκα γέννησε ένα μωρό το οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της, έναν 13χρονο μαθητή.

Η νεαρή κοπέλα που είναι γνωστή ως Bilana B. αντιμετωπίζει κατηγορίες και πιθανή ποινή φυλάκισης τριών έως δέκα ετών για σεξουαλικές επαφές με ανήλικο κάτω των 14 ετών. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, το ζευγάρι παντρεύτηκε όταν ο 13χρονος έπεισε την 19χρονη να κλεφτούν και μάλιστα εγκατέλειψε το σχολείο για να ζήσουν μαζί και να δουλέψει για τη νέα του οικογένεια. Και οι δυο τους είναι αθίγγανοι και δήλωσαν ότι η σχέση τους είναι φυσιολογική για τον πολιτισμό τους, αλλά η αστυνομία απάντησε ότι αυτό λειτουργεί κατά παράβαση της ρωσικής νομοθεσίας και έχει ξεκινήσει μια ποινική έρευνα.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το αγόρι παραδέχτηκε ότι εκείνος πίεσε την κοπέλα του να κλεφτούν και να φύγει από τους γονείς της που ζουν στη Σταυρούπολη της Ρωσίας. Ανέφερε επίσης ότι η σχέση τους ξεκίνησε μέσω τηλεφώνου και άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι ταιριάζουν πολύ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο για λιγότερο από δύο εβδομάδες, μέχρι που πήγα εκεί που έμενε με το αυτοκίνητο και έφυγε μαζί μου», είπε ο 13χρονος, εννοώντας ότι το όχημα οδήγησαν οι παππούδες του για να φτάσει ως εκεί. Από τότε το ζευγάρι ζει με τους παππούδες του 13χρονου.

Αν και οι ίδιοι λένε ότι η σχέση τους σφραγίστηκε από έναν τσιγγάνικο γάμο, η γιαγιά του αγοριού είπε: «Δεν έκαναν έναν πραγματικό γάμο, ήταν κάτι πολύ απλό. Δεν είχαμε λεφτά παρά μόνο για να φέρουμε ένα-δυο μπουκάλια βότκα». Οι ίδιοι δεν δίνουν σημασία στα σχόλια αλλά ούτε και στην έρευνα της αστυνομίας ενώ ο 13χρονος τονίζει ότι θα κάνει τα πάντα για ζήσει την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα