Ο Πούτιν ετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο - Χτίζουν καταφύγια στη Ρωσία

Στα αθόρυβα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν χτίζει ειδικά καταφύγια γύρω από τη Μόσχα για να καταφέρει να επιβιώσει ο ίδιος και οι συνάδελφοί του σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής.

Τα καταφύγια, συμπεριλαμβανομένων και ενισχυμένων δομών γύρω από τη Μόσχα, χτίζονται σύμφωνα με τους ειδικούς σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου με τη Δύση. Και η Ρωσία θα μπορούσε να είναι αυτή που θα τον ξεκινήσει.

"Η Ρωσία ετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο που εκτιμούν ότι θα είναι πυρηνικός, με εκείνους να πραγματοποιούν τις πρώτες επιθέσεις", δήλωσε ο Mark Schneider, πρώην υπάλληλος της πυρηνικής πολιτικής του Πενταγώνου. "Δεν είμαστε σοβαρά προετοιμασμένοι για έναν μεγάλο πόλεμο, ειδικά για έναν πυρηνικό".

Τόσο η Ρωσία όσο και το ΝΑΤΟ εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να εξαπολύσουν πυρηνική επίθεση παγκόσμιας κλίμακας. Τα όπλα είναι έτοιμα. Είναι σχεδιασμένα να είναι ασταμάτητα. Οι διηπειρωτικοί πύραυλοι θα μπορούσαν να καταστρέψουν μέσα σε λίγα λεπτά πόλεις στην αθέατη πλευρά του πλανήτη και να φέρουν καταστροφική αλλαγή στον κόσμο μας.

 

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα