Φίλησε 14χρονη και τής πέρασε επικίνδυνο χάπι μέσα στο στόμα

Μια συγκλονισμένη μαμά ζητά τη φυλάκιση ενός ποδοσφαιριστή καθώς κατηγορείται ότι έριξε ένα επικίνδυνο χάπι έκστασης στο στόμα της 14χρονης κόρης της φιλώντας την.

«Η κόρη μου πετούσε τον εαυτό της στο κρεβάτι χτυπώντας το κεφάλι της. Σερνόταν στο πάτωμα. Ήταν σαν κάτι από την ταινία τρόμου «Ο εξορκιστής». Ήταν μαύρη και μπλε. Προσπαθούσα να την κρατάω ασφαλή, αλλά είχε παραισθήσεις. Προσπαθούσα να την παρηγορήσω, αλλά χτύπαγε τον εαυτό της και έλεγε: «Μαμά, μαμά, βοήθησέ με να το σταματήσω αυτό. Το πρόσωπό της ήταν τόσο πρησμένο, που έμοιαζε σαν να έχει πάθει αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Οι γιατροί έπρεπε να βάλουν το κορίτσι σε τεχνητό κώμα ενώ έδωσαν στη μητέρα πιθανότητα επιβίωσης 50-50. Την περασμένη εβδομάδα ο 20χρονος ποδοσφαιριστής MacRitchie, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, παραδέχθηκε ότι προέβη στην πράξη το 2014 και η απόφαση του δικαστηρίου θα βγει μέσα στο μήνα.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ και οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι ήταν ανήλικοι. Όταν οι δύο τους ήρθαν κοντά και ο νεαρός την φίλησε πέρασε στο στόμα της μέσω του φιλιού το επικίνδυνο χάπι. Όταν τον ρώτησε τι ήταν και της απάντησε εκείνη ζήτησε βοήθεια από τους φίλους της. Μετά από λίγη ώρα ένα ασθενοφόρο την παρέλαβε σε πολύ άσχημη κατάσταση ενώ η μητέρα της ήταν σε κατάσταση σοκ όταν τη συνάντησε. Δεν ήξερε τι της είχε συμβεί και ποια θα ήταν η κατάληξη. Τα χάπια ονομάζονταν Nintendos και τα δισκία ήταν σε διάφορα χρώματα. Όταν οι γιατροί είδαν ότι δεν μπορούσαν να τη συνεφέρουν την έβαλαν σε κώμα και έμεινε τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο. Τώρα η μητέρα της ζητά την παραδειγματική τιμωρία του νεαρού που έφτασε την κόρη της σε αυτή την κατάσταση.

 

newsbeast

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κόσμος

-
Σχολιάστε το άρθρο: