Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς των θυμάτων στην Κωνσταντινούπολη - Bίντεο

Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων του μακελειού στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Στους 44 έχουν φτάσει οι νεκροί από την βομβιστική επίθεση που έγινε την Τρίτη το βράδυ στο διεθνές αεροδρόμιο της Τουρκίας, μετά τον θάνατο ενός εκ των 260 τραυματιών.

Στο μεταξύ, η τουρκική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 υπόπτων, ενώ υψηλόβαθμος αξιωματούχος που δε θέλησε να μιλήσει επωνύμως, τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι οι βομβιστές προέρχονταν «από τη Ρωσία, το Ουζμπεκιστάν και το Κιργιστάν».

Εκ των 44 ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους σε αυτήν την επίθεση, "οι 19 είναι ξένοι υπήκοοι", διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών Εφκάκ Αλά κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης.


Θρήνος επικρατεί έξω από τα νεκροτομεία με τους συγγενείς οι οποίοι καλούνται να αναγνωρίσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

enikos

Δείτε βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του αεροδρομίου "Ατατούρκ" της Κωνσταντινούπολης, λίγο πριν τις δολοφονικές εκρήξεις που κόστισαν τη ζωή σε 41 άτομα.

Στο βίντεο αστυνομικός με πολιτικά εμφανίζεται να αντιολαμβάνεται κάτι ύποπτο σε άνδρα που κινείται προς το μέρος του και επιχειρεί να τον σταματήσει. Ο ύποπτος -ένας από τους τρομοκράτες- πλησιάζει τον αστυνομικό και τον πυροβολεί εν ψυχρώ, προτού διαφύγει για να ολοκληρώσει τη δολοφονική αποστολή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα