Νέο video ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης

Ένα ακόμη μακελειό που βυθίζει στο πένθος και τον τρόπο την Κωνσταντινούπολη και όλη την Τουρκία. Ένα λουτρό αίματος που έχει καταγραφεί καρέ καρέ θα μπορούσε να πει κανείς από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου Ατατούρκ, το τρίτο πολυπληθέστερο στην Ευρώπη.

Πανικός, φόβος, τρόμος και θάνατος. Άνθρωποι ουρλιάζοντας τρέχουν να σωθούν. Εικόνες που προκαλούν μόνο φόβο. Οι εκρήξεις έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου. Λίγες ώρες μετά το μακελειό και ενώ ακόμη η Τουρκία μετράει τις πληγές της, έρχεται στο φως ένα νέο video ντοκουμέντο από τη στιγμή μιας από τις τρεις εκρήξεις που σημειώθηκαν. Οι δράστες τρεις, ζωσμένοι με εκρηκτικά και οπλισμένοι με καλάσνικοφ.

 

Ενα νέο σκληρό βίντεο από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης αργά το βράδυ της Τρίτης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.Έρχεται σε συνέχεια δυο άλλων, το ίδιο συγκλονιστικών. Ένας από τους δράστες, με το όπλο στα χέρια, σημαδεύει πολίτες και είναι έτοιμος, πριν πεθάνει, να πάρει στο θάνατο όσους περισσότερους μπορεί. Αλλά ένας ήρωας αστυνομικός, τον πυροβολεί και τον τραυματίζει. Ο άνδρας πλησιάζει τον δράστη και τότε καταλαβαίνει πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά. Τρέχει να σωθεί, δευτερόλεπτα πριν ο τρομοκράτης πυροδοτήσει τα εκρηκτικά με τα οποία είναι ζωσμένος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα