Παραλίγο να τη σκοτώσει από το ξύλο δύο ώρες μετά την πρόταση γάμου

​Τον χειρότερο εφιάλτη της έζησε στα χέρια του αρραβωνιαστικού της η 27χρονη Στέφανι Μπόροουντειλ από την πόλη Σίντερφορντ της Μεγάλης Βρετανίας!

Ο 28χρονος Στίβεν Γούεμπλει την σάπισε στο ξύλο ενώ το έβαλε στα πόδια, αφήνοντας την αναίσθητη μέσα σε μία λίμνη αίματος! Πριν φύγει ωστόσο φρόντισε να σπάσει υπολογιστή και κινητό ώστε εκείνη να μην μπορέσει να καλέσει για βοήθεια!

Κι όλα αυτά… δυο ώρες αφότου της ζήτησε να τον παντρευτεί!

Πριν λίγους μήνες, εκείνος κάλεσε τους κολλητούς τους και της ζήτησε το χέρι της! Η 27χρονη πιο ευτυχισμένη από ποτέ είπε το μεγάλο «ναι»!

Ωστόσο, όταν τελείωσαν οι εορτασμοί και αποχώρησαν οι καλεσμένοι, ο ζηλιάρης νεαρός της όρμησε και άρχισε να τη γρονθοκοπεί και να την κλωτσά. Κάποια στιγμή, η γυναίκα κατέρρευσε από το πολύ ξύλο και βρέθηκε να είναι αναίσθητη στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος!

Τότε, ο αδίστακτος άντρας έσπασε το κινητό και το laptop της προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα μπορέσει να καλέσει κάποιον για βοήθεια.

Στη συνέχεια, έβγαλε το δαχτυλίδι που της είχε προσφέρει την ίδια βραδιά από το δάχτυλό της, μάζεψε όλα τα πράγματά του από το σπίτι και έγινε καπνός.

Ευτυχώς για τη νεαρή γυναίκα, μια γειτόνισσα που είδε τον νεαρό να φεύγει σαν τον κλέφτη και είχε ακούσει τη φασαρία τηλεφώνησε στις Αρχές! Το θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και ευτυχώς σώθηκε!

«Όταν μου έκανε πρόταση, ήμουν η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Ποτέ δεν περίμεναν ότι, μόλις δύο ώρες αργότερα, θα με άφηνε ξαπλωμένη σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα για να πεθάνω αβοήθητη» ανέφερε η γυναίκα που πλέον είναι καλά στην υγεία της.

Όσο για τον 28χρονο τρεις ημέρες μετά την φρικτή επίθεση συνελήφθη σε μια άλλη πόλη, όπου είχε καταφύγει για να κρυφτεί.  Το δικαστήριο του επέβαλε μονάχα 10 μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή, ενώ η νεαρή δηλώνει ανακουφισμένη αφού πλέον ισχύουν επ' αόριστον περιοριστικά μέτρα που θα εμποδίζουν τον βίαιο άντρα από το να την ξαναπλησιάσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα