Ζητά ευθανασία με ένεση γιατί υποφέρει που είναι παιδόφιλος!

Παιδόφιλος στο Βέλγιο θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του με ευθανασία για να πάψει να υποφέρει από τις αρρωστημένες σeξουαλικές ορέξεις του.

Ο 39χρονος μηχανικός εξομολογείται ότι δεν θέλει να συνεχίσει να κουβαλάει αυτό το βάρος, αν και δεν έχει επιτεθεί πότε σeξουαλικά σε κάποιον ανήλικο.

Μιλώντας σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης με το ψευδώνυμο Σεμπάστιαν, αποκάλυψε ότι ξεκίνησε ήδη τη μακροχρόνια διαδικασία που θα οδηγήσει στην ευθανασία με θανατηφόρα ένεση.

Στο Βέλγιο η ευθανασία είναι νόμιμη, όμως απαιτείται η έγκριση τριών ψυχιάτρων και ο Σεμπάστιαν έλαβε ήδη την πρώτη. Το πρόβλημα, όπως λέει, είναι ότι έλκεται σeξουαλικά από νεαρούς άντρες, αλλά κυρίως από έφηβα αγόρια. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει και δεν αντέχει άλλο να ζει έτσι.

«Είναι ένα μόνιμο βασανιστήριο, σαν να είμαι φυλακισμένος στο σώμα μου» εξομολογείται.

Παρόλο που υποβλήθηκε σε ψυχοθεραπεία για 17 χρόνια, συνεχίζει να ελκύεται από τους εφήβους, ενώ έχει δει φωτογραφίες από αγόρια στο διαδίκτυο. Εφτασε στο σημείο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, αλλά όταν είπε στους ψυχιάτρους ότι είναι παιδόφιλος, εκείνοι δεν τον πίστεψαν. Μπήκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου παρέμεινε τέσσερα χρόνια χωρίς αποτέλεσμα, και όταν βγήκε πήγε σε αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε ότι είναι παιδόφιλος και οι αστυνομικοί τού σύστησαν να δει εκ νέου κάποιον ψυχίατρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα