Είναι μόνιμο βασανιστήριο. Ζητώ να υποβληθώ σε ευθανασία

Ένας 39χρονος Βέλγος παιδόφιλος ο οποίος ελκύεται από νεαρούς άντρες και έφηβα αγόρια, ζήτησε να υποβληθεί σε ευθανασία καθότι δεν μπορεί να αντέξει άλλο το «πάθος»  του. «Είναι μόνιμο βασανιστήριο. Είναι σαν να είμαι εγκλωβισμένος στο ίδιο μου το σώμα» ανέφερε στο BBC ο Σεμπάστιαν, όπως επέλεξε να ονομαστεί για την συνέντευξη.

«Δεν μπορώ να βγω έξω γιατί έχω συνεχώς το αίσθημα της ντροπής από την έλξη που νοιώθω για ανθρώπους για τους οποίους δεν θα έπρεπε να έχω τέτοια συναισθήματα» αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης του.

Από το 2002 η ευθανασία είναι νόμιμη στο Βέλγιο και μπορεί να δοθεί το «πράσινο φως» για τις περιπτώσεις «συνεχούς και ανυπόφορου φυσικού ή πνευματικού πόνου». Ο 39χρονος ξεκίνησε την νομική διαδικασία για να υποβληθεί σε θανατηφόρο ένεση, αφού πρώτα έλαβε ιατρική γνωμάτευση από έναν γιατρό, τη στιγμή που η βελγική νομοθεσία απαιτεί γνωμάτευση από τρεις γιατρούς όταν ο αιτών επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Σεμπάστιαν παρά τα 17 χρόνια ψυχοθεραπείας ελκύεται ακόμα από έφηβους και  παραδέχεται ότι το πάθος του δεν έχει σιγήσει. Στην συνέντευξή του στο BBC ανέφερε πως ποτέ δεν προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με ανήλικα παιδιά αν και ομολόγησε ότι έχει δει εικόνες παιδικής πορνογραφίας.

Όπως λέει η κοινωνία ποτέ δεν κατάλαβε το πόσο υποφέρουν παιδόφιλοι σαν και αυτόν. «Ο στόχος μου δεν ήταν ποτέ να κάνω κακό σε παιδιά. Δεν έχω τέτοια προδιάθεση. Αφορά περισσότερο την αγάπη αλλά η κοινωνία δεν δέχεται αυτού του είδους τις σχέσεις επιλογή που είναι σωστή. Οπότε δεν θέλω κάτι περισσότερο. Μόνο η κόλαση με περιμένει πια» κατέληξε ο «Σεμπάστιαν».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα