Φρίκη και από την άλλη πλευρά! Στρατιώτες έβγαλαν selfie με πτώματα τζιχαντιστών

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τυνησία μετά από φωτογραφίες που δημοσίευσαν στρατιώτες της χώρας όπου ποζάρουν δίπλα σε άψυχα σώματα τζιχαντιστών.

Το στράτευμα της χώρας πριν από λίγες μέρες συγκρούστηκε με τζιχαντιστικές ομάδες στην περιοχή Μπενγκαρντάνε στα βόρεια της χώρας και σκότωσε τουλάχιστον 28 τρομοκράτες.Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται ορισμένοι από τους στρατιώτες βρήκαν έναν μακάβριο τρόπο να «γιορτάσουν» την νίκη τους επί των τρομοκρατών.

Οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι πραγματικές καθότι τα πτώματα βρίσκονται στην ίδια θέση και στάση με άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το πεδίο εκείνη τη μέρα, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει ίχνος ηλεκτρονικής επεξεργασίας η οποία να προσθέτει τους στρατιώτες στο μακάβριο αυτό φόντο. «Διεξάγεται έρευνα για το συμβάν. Αν αποδειχτεί πως οι selfies είναι πραγματικές, θα είναι απαράδεκτο, ειδικά γιατί οι στρατιώτες αυτοί έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα πρόσωπά τους, ρισκάροντας έτσι επίθεσεις αντεκδίκησης σε εκείνους και τις οικογένειές τους» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Άμυνας της Τυνησίας.

Να σημειωθεί πως ακόμα διερευνάται αν πρόκειται για πραγματικές εικόνες ή προϊόν μοντάζ.

.topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα