Εισβολή ενόπλων και πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο στο Δουβλίνο

Εισβολή ενόπλων και πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο στο Δουβλίνο

Adtech Ad

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο ξενοδοχείο Regency στο Δουβλίνο, το απόγευμα της Παρασκευής.

AdTech Ad

Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο βρήκαν 3 άνδρες, ηλικίας 20-30 ετών βαριά τραυματισμένους και όπως ανακοινώθηκε, ο ένας κατέληξε.

Οι άλλοι δύο νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Δουβλίνου. Οι δράστες φέρονται να μπήκαν στο χώρο ντυμένοι φύλακες, την ώρα που ζυγίζονταν δυο πυγμάχοι ενόψει του αγώνα τους το βράδυ του Σαββάτου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις  ένοπλοι πυροβόλησαν τυφλά στο πλήθος την ώρα που διεξαγόταν ζύγιση πυγμάχων στο φουαγιέ του ξενοδοχείου, Regency στην περιοχή Drumcondra. Στο χώρο βρίσκονταν δεκάδες άνθρωποι.

O απολογισμός για την ώρα είναι ένας νεκρός, ενώ όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση της Ιρλανδίας δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι τρεις ένοπλοι ήταν ντυμένοι ως φύλακες, οπλισμένοι με AK-47  και μπήκαν στο χώρο τη στιγμή που ζυγίζονταν οι δύο πυγμάχοι. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο και αφορούσε την διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης στα ελαφρά βάρη.

Στο σημείο βρίσκονται πλήθος αστυνομικών, ενώ όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter η πυροσβεστική της Ιρλανδίας πρόκειται για ιδιατέρως σοβαρό περιστατικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα