Βίντεο: Ο τρόμος της 11ης Σεπτεμβρίου όπως τον έζησαν όσοι βρίσκονταν μέσα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου

Η τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη όχι μόνο στις ΗΠΑ και τις οικογένειες των θυμάτων αλλά στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ένα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας όμως έρχεται να δώσει «σάρκα και οστά» σε αυτήν την τραγική εμπειρία. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να ζήσουν τις στιγμές του τρόμου και του πανικού σαν να βρισκόταν μέσα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας, το οποίο δημιουργήθηκε από Γάλλους φοιτητές περιλαμβάνει τα εξής σύμφωνα με τη Mirror:

Μία ομάδα υπαλλήλων βρίσκονται παγιδευμένοι στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Μία γυναίκα κάθεται σε ένα γραφείο απέναντι από τον παίχτη. Εκείνη απαντά σε μια τηλεφωνική κλήση και ζητά από τον παίκτη εικονικής πραγματικότητας να της παραδώσει ένα αρχείο από το συρτάρι του γραφείου.

Δευτερόλεπτα αργότερα ουρλιάζει με τρόμο, καθώς το κτίριο τραντάζεται απότομα λόγω της πτώσης του πρώτου αεροπλάνου. Οι δημιουργοί του χαρακτήρισαν το παιχνίδι ως μΊα αφηγηματική εμπειρία. Ωστόσο, έχει ήδη προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις με τις απόψεις να διίστανται

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα