Νεκρός ο 33χρονος τραγουδιστής των Boyzone Stephen Gately

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί ο θάνατος του βρετανού καλλιτέχνη Στίβεν Γκέιτλι, μέλους του συγκροτήματος των «Boyzone». Ο 33χρονος τραγουδιστής, μετά από νυχτερινή διασκέδαση στην Μαγιόρκα,  όπου βρίσκονταν απολαμβάνοντας τις διακοπές του, έπεσε για ύπνο το βράδυ αλλά δεν κατάφερε να ξυπνήσει.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο καλλιτεχνικό στερέωμα της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ τα τέσσερα εναπομείναντα μέλη της μπάντας σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο ισπανικό θέρετρο τις προσεχείς ώρες.

Ο Γκέιτλι αφήνει έναν σύζυγο, τον Άντριου Κόουλς, με τον οποίο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάρτιο του 2006.

Όταν πριν μια δεκαετία πρωτοπαρουσιάστηκε στην σοουμπιζ ο ομοφυλόφιλος καλλιτέχνης, είχε προκαλέσει πάταγο στο διεθνές ποπ μουσικό στερέωμα. Παράλληλα, είχε κάνει περάσματα από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της βρετανικής τηλεόρασης.

 

Διαβάστε ακόμα: Τσεχία: Μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και έδωσε τα λείψανα του σε σκύλους

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα