Οι εφιαλτικές στιγμές της 11χρονης που την πούλησαν έναντι 17.000 ευρώ

Και όμως αυτή η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε σε χώρα της Ευρώπης συγκεκριμένα την Ισπανία, μόλις πριν από ένα χρόνο... το 2014. Ένα 11χρονο κορίτσι πουλήθηκε από την οικογένεια της ως "νύφη" έναντι 17.000 ευρώ!

Το 11χρονο παιδί, έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του "συζύγου" της και της οικογένειάς του.

Η άτυχη κοπέλα υπέστη αλλεπάλληλους  βιασμούς  από τη στιγμή που έφτασε στο Βαγιαδολίδ, την πόλη όπου ζει η οικογένεια του 19χρονου "γαμπρού"

Σύμφωνα με τα όσανα αναφέρει η αστυνομία, "Την απειλούσαν, της επιτίθεντο  συνεχώς και την υποχρέωναν να έχει σεξουαλικές επαφές με τον "σύζυγό" της". Επίσης ήταν υποχρεωμένη να δουλεύει σε αγροτικές εργασίες.

Ο νεαρός, οι γονείς του και οι γονείς της 11χρονης, όλοι τους ρουμανικής καταγωγής, συνελήφθησαν μετά από επιχειρήσεις που πραγματοποίησε η αστυνομία στο Βαγιαδολίδ  και τη Σεβίλλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη κατάφερε τελικά να τηλεφωνήσει στη μητέρα της για να ζητήσει βοήθεια όμως η οικογένεια στην οποία την είχαν πουλήσει ζήτησε να της καταβάλουν 10.000 ευρώ για να την αφήσουν να φύγει. «Της τράβηξαν βίαια τα σκουλαρίκια από τ' αυτιά της» για να αποπληρώσει το χρέος της, ανέφεραν αστυνομικοί.

Οι αγοραστές της την έστειλαν τελικά πίσω στην οικογένειά της αλλά για κακή τους τύχη τους παρακολουθούσε η αστυνομία...

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κόσμος

Σχετικά TAGS:
Ειρήνη Ν.
Σχολιάστε το άρθρο: