Νεκρός 24χρονος μετά από 19 ώρες συνεχόμενων βιντεοπαιχνιδιών. Βίντεο

Σοκάρουν οι εικόνες από την κατάρρευση του 24χρονου Wu Tai, ο οποίος πέθανε έπειτα από 19 ώρες που έπαιζε συνεχόμενα βιντεοπαιχνίδια.

Ο 24χρονος οδήγησε τον οργανισμό του στα άκρα εξαιτίας της μανίας του να παίζει χωρίς διάλειμμα επί σχεδόν μια ολόκληρη μέρα.

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο στο οποίο ο νεαρός κάθεται μπροστά σε υπολογιστή, σε καφέ στη Σανγκάη και παίζει το παιχνίδι Warcraft μαζί με άλλους παίκτες.

Ξαφνικά αρχίζει να βήχει και στη συνέχεια καταρρέει στην καρέκλα του.

Το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα παρακολούθησης, δείχνει τους υπόλοιπους πελάτες του καφέ να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, καθώς ο νεαρός χάνει μπροστά στα μάτια τους τις αισθήσεις του, πριν παραληφθεί στη συνέχεια από νοσηλευτικό προσωπικό. Ο Hsin Lo, ένας επίσης παίκτης, είπε στα μίντια ότι ήταν εκείνος που κάλεσε ασθενοφόρο, όταν πρόσεξε ότι ο άτυχος Wu άρχισε να χλομιάζει.

«Ξαφνικά άκουσα τα βογγητά του και όταν γύρισα για να δω τι συνέβαινε, είδα ότι ήταν πολύ χλωμός και έμοιαζε να είναι άβολα. Κρατούσε ένα χαρτομάντιλο στο στόμα, από όπου έβγαινε αίμα». Όταν το παραϊατρικό προσωπικό κατέφτασε στο χώρο, προσπάθησε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό αλλά δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός.
newsbomb

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα