Αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπεία για να σώσει το μωρό της

Η αυτοθυσία για ένα παιδί είναι μια πράξη αγάπης που μόνο μια μαμά μπορεί να κάνει. Μια τέτοια πράξη έκανε η 24χρονη μητέρα, Ashley Bridges για το μωρό της πριν καν εκείνο γεννηθεί.

Το 2013, η Ashley ζούσε ευτυχισμένα με τον 5χρονο γιο της και τον αρραβωνιαστικό της. Ωστόσο ένα δυνατός πόνος στο δεξί γόνατο τάραξε την οικογενειακή τους γαλήνη αφού τα προβλήματα υγείας που ακολούθησαν ήταν πολλά. Η Ashley παραπέμφθηκε τελικά σε ειδικό όταν μετά από μερικούς μήνες δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Η διάγνωση ήταν δυσοίωνη: εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου των οστών. Όταν άκουσε τα νέα, η Ashley απελπίστηκε... η είδηση του καρκίνου ήρθε λίγες εβδομάδες αφότου ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος με το δεύτερο παιδί της.

Οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκινήσει άμεσα χημειοθεραπεία και να τερματίσει την εγκυμοσύνη. Σε μια απίστευτη πράξη αυτοθυσίας, η Ashley αποφάσισε να μην προχωρήσει στην χημειοθεραπεία για να σώσει τη ζωή της αγέννητης κόρης της. «Δεν θα σκότωνα ποτέ ένα μωρό επειδή είμαι άρρωστη. Η ζωή της είναι εξίσου σημαντική με τη δική μου, αν όχι πιο σημαντική. Θέλω να πω ότι ως μητέρα καθήκον μου είναι να προστατεύω τα παιδιά μου» δήλωσε η ίδια σχετικά με την απόφαση της. 

Η Ashley καλωσόρισε το μωρό της, Paisley τον Ιούλιο του 2014, αλλά ο καρκίνος έχει ήδη εξαπλωθεί σε όλο το σώμα της. Οι γιατροί της δίνουν μόλις λίγους μήνες ζωής. Τον Νοέμβριο εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας δίπλα τους τα παιδιά τους, συγγενείς και φίλους!

Η νιόπαντρη μητέρα ελπίζει τώρα να είναι παρούσα στα πρώτα γενέθλια της κόρης της και συνεχίζει τη μάχη της με τον καρκίνο. «Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν πόσο τα αγαπώ και πόσο αγωνίζομαι για εκείνα γι 'αυτούς», δηλώνει.

Αθανασιάδου Βιολέττα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα