Βλαντίμιρ Πούτιν: Κανείς δεν θα απομονώσει τη Ρωσία

Καμία χώρα δεν θα καταφέρει να «εκφοβίσει, να αναχαιτίσει ή να απομονώσει» τη Ρωσία, τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, λέγοντας πως είναι έτοιμος να περάσει «ορισμένες δυσκολίες» προκειμένου να διασφαλίσει την κυριαρχία της χώρας, η οποία επλήγη από κυρώσεις εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης.

«Προφανώς, κανείς δεν θα καταφέρει να μας εκφοβίσει, να αναχαιτίσει ή να απομονώσει τη Ρωσία. Κανείς δεν το κατάφερε ποτέ και κανείς ποτέ δεν θα το καταφέρει» επεσήμανε ο Πούτιν σε μια ομιλία με την ευκαιρία της ημέρας των εργαζομένων στις υπηρεσίες ασφαλείας.

Υπενθυμίζοντας πως παρόμοιες προσπάθειες εναντίον της Ρωσίας έγιναν πολλές φορές στην ιστορία, ανέφερε πως η χώρα οφείλει «να είναι έτοιμη να περάσει ορισμένες δυσκολίες και να δίνει πάντα μια κατάλληλη απάντηση σε όλες τις απειλές εναντίον της κυριαρχίας, της σταθερότητας και της ενότητας της κοινωνίας».

«Η Ρωσία πληρώνει ακριβά την ανεξάρτητη στάση της και την υποστήριξή της στους συμπατριώτες της στην Κριμαία, στη Σεβαστούπολη και φαίνεται μερικές φορές [σ.σ.: πως αυτό συμβαίνει] λόγω απλώς του γεγονότος ότι υπάρχουμε» πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα