Αιμόφυρτη τενίστρια στο γήπεδο αφού την χαστούκισε ο πατέρας της

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε τουρνουά junior της ITF στο Ισραήλ, όταν ένας πατέρας χαστούκισε την κόρη του, επειδή δεν κατάφερε να νικήσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η 16χρονη Ρουμάνα, Αντράντα Σουρντεάνου, ηττήθηκε  από τη Ρωσίδα, Ντάρια Κρούζκοβα με 6-2, 7-6(0) στις "8" καλύτερες του Grade 3 τουρνουά.

Αμέσως μετά το τελικό αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα λογομάχησε με τον πατέρα της, ο οποίος είναι και προπονητής της.

Εκείνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και  την  χαστούκισε. Μάλιστα, ήταν τόσο δυνατό που πληροφορίες αναφέρουν πως της έσπασε την μύτη.

Η νεαρή Αντράντα έφυγε αιμόφυρτη από το γήπεδο, ενώ ο βίαιος πατέρας συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη Kiryat Shmona του Ισραήλ και η 16χρονη Αντράντα Σουρντεάνου έγραψε το παρακάτω μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook, στηρίζοντας τον πατέρα της.

«Ο πατέρας μου δεν είναι ζώο και σίγουρα δεν έσπασε τη μύτη μου. Με χαστούκισε μια φορά και το άξιζα. Ήταν δικό μου λάθος γιατί του φώναξα και χρησιμοποίησα κάποιες κακές λέξεις που δεν της άξιζε καθόλου, μετά τις τόσες θυσίες που έχει κάνει για μένα. Είμαι βέβαιη ότι έχει μετανιώσει για ότι έχει γίνει και πως με αγαπάει πολύ. Ήταν υπερβολικό αυτό που έγινε όμως δεν χρειαζόταν να συλληφθεί. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι γιατί μου λείπει».

Στη συνέχεια, παραχώρησε συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα δηλώνοντας:  «Τώρα ο πατέρας μου θα τιμωρηθεί και δεν θα του επιτραπεί να ταξιδεύει μαζί μου στα τουρνουά. Με ποιον θα ταξιδεύω τώρα; Πως θα γίνω η νέα Σιμόνα Χάλεπ;»

Ο πατέρας της 16χρονης Ρουμάνας, αφέθηκε ελεύθερος την Τετάρτη (04/12) και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 300 ευρώ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα